Prima pagină » Titlurile zilei » Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a ajuns la final! Peste 500 de copilași au primit cadouri, în acest an, datorită vouă, celor care ați făcut donații – GALERIE FOTO/VIDEO

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a ajuns la final! Peste 500 de copilași au primit cadouri, în acest an, datorită vouă, celor care ați făcut donații – GALERIE FOTO/VIDEO

22 dec. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Titlurile zilei

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun”, inițiată de cotidianul BZI, în parteneriat cu Asociația Culturală Europeană, a ajuns la final

Joi, 21 decembrie 2023, în ultima zi din această campanie, ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns în comuna Vlădeni, județul Iași, la 102 copii. Imaginile emoționante fac cât o mie de cuvinte, iar acest lucru a fost posibil datorită vouă, celor care ați făcut donații.

Cea de-a 19-a ediție a campaniei „Prietenii lui Moș Crăciun” a ajuns la final

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun”, ajunsă la cea de-a 19-a ediție, a adus bucurie, anul acesta, în sufletele a peste 500 de copii.

În ultima zi a celei mai mari campanii umanitare inițiate de cotidianul BZI, în parteneriat cu Asociația Culturală Europeană, ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns în grădinițele din satele Vlădeni, Vâlcele, Borșa și Broșteni, județul Iași.

Cu sufletul la gură l-au așteptat cei mici pe Moș Crăciun. Deși erau emoționați, l-au întâmpinat cu colinde, dansuri, poezii și urături. Unii dintre ei nu au mai avut răbdare și au sărit în brațele sale imediat cum a intrat pe ușă.

Ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns, anul acesta, la peste 500 de copii din județul Iași

Micuții îmbrăcați în cele mai frumoase haine de sărbătoare l-au încântat pe Moș Crăciun cu cântecele „Moș Crăciun cu plete dalbe”, „Baba de zăpadă”, cu poezii rostite cu mari emoții, urături, chiar și cu dansuri inedite.

După momentele artistice pentru care copiii s-au pregătit din timp, Moșul i-a răsplătit cu cadourile bine meritate. Fiecare a mers cu pași repezi spre cel pe care l-au așteptat tot anul, i-au mulțumit și i-au oferit câte o îmbrățișare.

„Dragii mei, îmi place foarte multe ceea ce am văzut. Se vede că v-ați pregătit mult pentru acest moment. Știu că anul acesta ați fost cuminți așa că Moșul este darnic cu voi”, spune Moș Crăciun.

Alexandra, o fetiță în vârstă de 5 ani, care învață la Grădinița Borșa, a luat cadoul și a fugit spre scaunul pe care stătea. Până să se așeze, căra punga cât ea de mare și striga în clasă: „Ce grea este, oare ce mi-a adus Moșul?”. Fericirea se citea pe chipurile tuturor copiilor, care nu au mai avut răbdare până acasă pentru a vedea ce le-a adus bătrânul cu barbă albă. Curioși, au început să scoată dulciurile și jucăriile din pungă.

Prezenți au fost și părinții, care au făcut poze și videoclipuri, pentru a le rămâne în amintire imaginea întâlnirii cu Moșul.

În acest an, zeci de oameni au susținut campania „Prietenii lui Moș Crăciun”, organizată de cotidianul BZI. Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la fericirea sutelor de suflete din comunele Gropnița și Vlădeni și sperăm să ne fie alături și în următoarele campanii!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *