Prima pagină » Titlurile zilei » Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a adus fericire în sufletele copiilor din comuna Gropnița! Părinții au rămas fără cuvinte când au văzut reacțiile copiilor: „Nu i-am văzut mai fericiți decât astăzi” – GALERIE FOTO/VIDEO

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a adus fericire în sufletele copiilor din comuna Gropnița! Părinții au rămas fără cuvinte când au văzut reacțiile copiilor: „Nu i-am văzut mai fericiți decât astăzi” – GALERIE FOTO/VIDEO

20 dec. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

În fiecare an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, cotidianul BZI organizează campania „Prietenii lui Moș Crăciun”, în parteneriat cu Asociația Culturală Europeană. Campania este la cea de-a 18-a ediție, iar „Prietenii lui Moș Crăciun” au ajuns luni, 19 decembrie 2022, în comuna Gropnița, județul Iași. Aceștia au împărțit cadouri la aproximativ 500 de prichindei și au adus fericire în sufletele copiilor din comună. Cei mici l-au așteptat pe Moș Crăciun cu emoție și poezii alese

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” continuă și anul acesta, în cea de-a 18-a ediție, încercând să răspândească fericirea în sufletele tuturor copiilor. Moș Crăciun și ajutoarele sale au împărțit haine, jucării și dulciuri copiilor de la grădinițele și școlile din mai multe localități, precum Gropnița, Mălăiești, Sângeni și Săveni. Mititeii au fost entuziasmați că Moș Crăciun nu a uitat cât de cuminți au fost în anul acesta, iar fericirea li se putea citi pe chip.

„Cât de fericiți sunt! Nu i-am văzut mai fericiți decât astăzi! I-au șoptit lui Moș Crăciun că au fost cuminți și că le-a făcut cea mai mare bucurie”, a mărturisit mama unui copil din clasa I.

o poză cu copilașii, care îl îmbrățișau pe Moș Crăciun

Copiilor din comuna Gropnița nu le-a venit să creadă că a venit Moș Crăciun cu atât de multe daruri pentru ei

Moș Crăciun a adus fericire în sufletele copiilor din comuna Gropnița: „Nu voi uita niciodată ziua de astăzi”

 o poză cu Moș Crăciun când împărțea cadouri

După ce s-au obișnuit cu prezența lui Moș Crăciun, aceștia nu mai voiau să-l lase să plece, dar au înțeles că mai sunt și alți copiii, care-l așteaptă cu nerăbdare

O altă ediție din campania „Prietenii lui Moș Crăciun”, ce aduce doar bucurie s-a derulat luni, 19 decembrie 2022, în comuna Gropnița, județul Iași. A fost ultima zi de campanie umanitară, iar copiii l-au așteptat pe Moș Crăciun cu poezii, colinde și l-au îmbrățișat, transmițându-i doar energie pozitivă. După ce s-au obișnuit cu prezența Moșului, aceștia nu mai voiau să-l lase să plece, dar au înțeles că mai sunt și alți copiii care-l așteaptă cu nerăbdare.

„Moșule, nu te-aș mai lăsa să pleci, dar știu că mai sunt și alții care te așteaptă cu nerăbdare! Mi-ai adus cele mai frumoase cadouri, nici n-aș fi visat vreodată la astfel de cadouri! Ești cel mai bun, promit să fiu cuminte tot anul și să învăț mai mult”, a spus unul dintre micuți.

Cei mici l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu un strigăt de bucurie, continuând cu poezii și colinde. Acesta a luat în brațe copilașii care n-ar fi crezut că va mai ajunge și anul acesta, deși au fost cuminți.

„Veniți la moșul în brațe! Sunteți deja pe lista copiilor cuminți și am venit încărcat cu daruri pentru voi! Ați cântat foarte frumos, iar poeziile voastre m-au copleșit”, le-a zis Moș Crăciun copiilor, în timp ce ei îl pupau și-l țineau strâns de mână.

Elevii Școlii Profesionale Gropnița s-au convins că Moș Crăciun există, iar bucuria pe care o simțeau nu se putea descrie în cuvinte. Chiar și cei din clasa a IX-a au strigat de bucurie când au văzut magiile moșului.

„N-aș fi crezut vreodată că voi simți asta! E cel mai frumos sentiment! Are cadouri și pentru noi, au început să-i strige și pe colegii noștri! Moș Crăciun există! A venit cu de toate”, a adăugat Denisa, o elevă a Școlii Profesionale Gropnița.

 o poză cu copiii, care au primit cadouri și i-au pregătit niște cântece speciale lui Moș Crăciun

Elevii Școlii Profesionale Gropnița s-au convins că Moș Crăciun există, iar bucuria, pe care o simțeau, nu se putea descrie perfect în cuvinte

Copiilor nu le-a venit să creadă că a ajuns Moș Crăciun: „Moșul și-a dorit să fim bucuroși”

o poză cu copilașii, care au primit cadouri de la Moș Crăciun

Moș Crăciun îi strângea în brate, iar aceștia mai scăpau din emoțiile, care le cam acapara mintea și începeau să-și uite cuvintele

Copiilor din comuna Gropnița nu le-a venit să creadă că a ajuns Moș Crăciun cu atât de multe daruri pentru ei. Îndată ce l-au felicitat pe Moșul au început să caute în punguțele primite, în timp ce lacrimile curgeau pe obrăjorii lor.

„ Doamne! Am primit fix ce mi-am dorit! Moș Crăciun mi-a citit gândurile, pentru că mamei încă nu i-am spus, fiindcă știu că e foarte greu! Oare cum să-i mulțumesc”, a afirmat una dintre fetițele clasei a III-a, de la o școală din comuna Gropnița.

Moș Crăciun a fost așteptat cu nerăbdare de sutele de copii din comuna ieșeană Gropnița. Mulți dintre mititei l-au văzut doar în reclamele de la televizor și au rămas profund impresionați de sacul cu cadouri pe care-l purta acesta în spate.

„Doamne, cât de frumos este Moș Crăciun! Are un sac plin! Îs doar cadouri? E cea mai frumoasă zi din viața mea”, a exclamat Darius, un elev de clasa a V-a, din satul Sângeni.

Ba mai mult, în momentul în care fiecare își recita poezia, Moș Crăciun îi strângea în brațe, iar aceștia mai scăpau din emoțiile care le acaparau mintea.

„Era să uit poezia de fericire! Dar, când m-a strâns de mână moșul, mi-am amintit! Mulțumesc pentru tot, vei rămâne în mintea mea”, a mai zis un copil.

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” s-a încheiat pe 19 decembrie 2022 și a adus fericire în sufletele copiilor din comuna Gropnița, care au fost profund impresionați de venirea lui Moș Crăciun și au rămas fără cuvinte de mulțumire, pentru că sufletele lor erau încărcate cu emoție.

Mulțumim atât sponsorilor principali, Silk DistrictThe JackMoldova CenterExonia, cât și tuturor celor care au contribuit la acest proiect, aducând bucurie în sufletele și casele acestor copii. Fără sprijinul lor, aceste zile magice nu ar fi fost posibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *