Prima pagină » National » Camion transformat în piscină în județul Argeș. Zece bărbați au dat muzica la maxim și s-au plimbat relaxați prin oraș – VIDEO
Camion transformat în piscină în județul Argeș. Zece bărbați au dat muzica la maxim și s-au plimbat relaxați prin oraș - VIDEO

Camion transformat în piscină în județul Argeș. Zece bărbați au dat muzica la maxim și s-au plimbat relaxați prin oraș – VIDEO

04 iul. 2022, 09:47, 2 ,
în National

În judeţul Argeş, 10 bărbați s-au bălăcit într-o piscină pe roți improvizată într-un camion. Distracția acestora s-a terminat brusc după ce localnicii, sătui de zgomotele petrecăreților, au sunat la numărul de urgență 112.

Fiind sesizați asupra evenimentului petrecăreților, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic.

Camion transformat în piscină în județul Argeș

Totodată, polițiștii din Argeș au stabilit identitatea tuturor persoanelor care se aflau în piscina improvizată pe camion.

„În ziua de 02 iulie anul curent, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic și au stabilit identitatea tuturor bărbaților care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă.

Drept urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R.

Totodată, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice”, se arată într-o informare a IPJ Argeş.

Un copil din Vaslui a rămas blocat în maşină

Într-o altă ordine de idei, precizăm faptul că zilele trecute, detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere (echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare) și un echipaj specializat pentru salvarea unui copil de un an și șapte luni blocat într-o maşină staționată pe strada Veteran Țurcanu din municipiul Vaslui.

La sosirea la faţa locului a echipajului de intervenție a fost găsit un copil în vârstă de un an și șapte luni ce era blocat într-un autoturism, mama acestuia fiind foarte agitată deoarece se blocaseră ușile mașinii și nu putea ajunge la el. Din cauza căldurii, ce se resimţea de 39 de grade, exista pericolul de deteriorare a stării de sănătate a micuțului.

După câteva minute, copilul a fost scos din autoturism și predat mamei acestuia, nefiind raportate probleme deosebite, mecanismul de închidere/ blocare a autoturismului fiind declanșat automat.

Totodată, reiterăm faptul că este cod galben de caniculă și fenomene extreme în România. Zilele acestea, în mai multe zone ale țării se anunță temperaturi extrem de ridicate, de peste 35 de grade Celsius. De asemenea, se anunță și cod galben de ceață și ploi în alte zone regiuni ale țării, în zilele ce vor urma.

Următoarele zile vor fi caniculare în România, țara noastră fiind lovită de un val de căldură.

„Se menține în aceste două zile o vreme caniculară. Valul de căldură care cuprinde în acest weekend România va determina temperaturi maxime cuprinse între 33 și 36 de grade în întreaga țară. Pe fondul temperaturilor ridicate, vor fi manifestări în Transilvania, Maramureș Banat, izolat și în zonele de munte, averse, izolat grindină. Vremea pe Litoral este predominant frumoasă și caldă, însă se mențien disconfortul termic ridicat, temperatura va ajunge până la 30 de grade”, a declarat meteorologul de serviciu, Marina Antonescu.

Probabil canicula a fost și motivul celor 10 bărbați din Argeș ce s-au bălăcit într-o piscină pe roți improvizată într-un camion.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *