Prima pagină » National » Camion in flacari la Cluj. Un tir incarcat cu vopsea a explodat pe sosea
Camion in flacari la Cluj. Un tir incarcat cu vopsea a explodat pe sosea

Camion in flacari la Cluj. Un tir incarcat cu vopsea a explodat pe sosea

28 mart. 2015, 13:09,
Echipa BZI.ro în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:489233;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Un camion care se deplasa pe E 60, drumul care leaga Cluj Napoca de Oradea, a fost cuprins de un puternic incendiu, in localitatea clujeana Bucea, din comuna Negreni. Tirul, care transporta vopsele, a fost distrus in totalitate.

Autotrenul, care transporta vopsele si alte materiale inflamabile, a luat foc intr-o zona populata, cu multe case in apropiere. Incendiul a fost atat de violent incat la momentul sosirii detasamentelor de pompieri de la Huedin, tirul era deja distrus de flacari. Incendiul a provocat si o explozie, dar, din fericire, nimeni nu a fost ranit, soferul reusind sa se salveze la timp.

Din cauza flacarilor mari, pompierii nu au putut interveni, asteptand ca incendiul sa mai scada in intensitate. Abia dupa aceea au reusit sa stinga flacarile, inainte ca acestea sa se extinda si la un atelier de tamplarie, aflat in vecinatate.

Ca urmare a acestui incendiu, traficul a fost blocat mai bine de doua ore pe drumul ce leaga Cluj-Napoca de Oradea. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024