Prima pagină » Local » Căminul Cultural de la Cotnari va fi modernizat și dotat cu echipamente noi. Suma este de peste 300.000 de lei

Căminul Cultural de la Cotnari va fi modernizat și dotat cu echipamente noi. Suma este de peste 300.000 de lei

11 sept. 2024, 11:00,
George Cristian în Local

Primăria Cotnari a lansat o licitație publică prin care dorește să modernizeze și să doteze cu echipamente electronice căminul cultural din localitate. Investiția depășește suma de 300.000 de lei. Vor fi achiziționate laptopuri, birouri, dulapuri, bănci, scaune, rafturi dar și 20 de costume populare.

În urmă cu mai puțin de un an, primăria Tomești și-a manifestat intenția de a construi un nou cămin cultural în valoare totală de aproximativ 2 milioane de euro. Investiția este asigurată din fondurile Companiei Naționale de Investiții.

Căminul Cultural de la Cotnari va fi modernizat și dotat cu echipamente noi

Primăria din Cotnari a anunțat un amplu proiect de modernizare a Căminului Cultural din localitate, prin achiziționarea de echipamente și mobilier noi, cu o valoare totală de peste 300.000 de lei. Proiectul include dotarea sălii de activități, a birourilor, a scenei și achiziționarea de costume populare.

Printre obiectele achiziționate se numără 154 de scaune stivuibile, mese, rafturi, birouri, dulapuri și bănci pentru vestiar. De asemenea, se vor cumpăra echipamente electronice precum laptopuri (4 bucăți), un videoproiector, un sistem de sunet și lumini, microfoane și o imprimantă.

Punerea în funcțiune și instruirea personalului se va efectua la sediul autorității contractante și cade în sarcina furnizorului. Se vor testa toate funcțiunile mașinii și toate caracteristicile minimale solicitate de către beneficiar.

Termenul de livrare este de maximum 30 de zile de la data emiterii ordinului de începere.
La livrare sunt obligatorii următoarele documente:

factura fiscală
certificatul de garanție
certificatul de calitate sau declarația de conformitate.
Recepția produselor se va face de către o Comisie din care vor face parte reprezentanți ai Primăriei comunei Cotnari, în calitate de beneficiar. După verificarea cantitativă și a funcționalității în ansamblu a întregii furnituri, Comisia va încheia un proces-verbal de recepție, în conformitate cu clauzele stipulate în contractul de furnizare. se precizează în caietul de sarcini.

Pe lângă acestea, scena va fi dotată cu o cortină, mochete, scări mobile și panouri. Totodată, proiectul prevede și achiziționarea a 20 de costume populare (10 pentru femei și 10 pentru bărbați), menite să susțină activitățile culturale locale.

Produsele care vor fi achiziționate trebuie să fie noi și să aibă minim 12 luni garanție

Ofertantul trebuie să demonstreze conformitatea produselor oferite cu cerințele specificate în caietul de sarcini, furnizând informații clare care să permită identificarea ușoară a corespunderii cu specificațiile tehnice. Oferta tehnică trebuie să includă o descriere detaliată a caracteristicilor și performanțelor produselor, numele producătorilor, modelul acestora, declarații de conformitate, certificate de calitate, certificate de garanție și fișe tehnice.

” Furnizorul va prezenta documente justificative din care să rezulte asumarea asigurării garanției produselor furnizate pe perioada minimă prevăzută în ofertă. Dacă repunerea în funcțiune a unui echipament defect durează mai mult de 24 de ore de la momentul comunicării defecțiunii, furnizorul trebuie să asigure temporar un alt echipament similar sau superior până la punerea în funcțiune a celui defect, dar nu mai mult de 5 zile lucrătoare.”  se arată în caietul de sarcini.

De asemenea, se va menționa termenul de livrare, care nu poate depăși 30 de zile calendaristice, și perioada de garanție, care va fi de cel puțin 12 luni de la livrare. Se va preciza că toate produsele sunt noi și neutilizate, iar garanția pentru fiecare produs va acoperi o perioadă de minimum 12 luni, începând de la data semnării procesului-verbal de recepție.Căminul Cultural de la Cotnari va fi modernizat și va fi dotat cu echipamente noi, iar valoarea investiției este de 323.646,79 + TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`