Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Cameron Diaz și-a luat rolul de mamă în serios. Cum arată actrița acum

Cameron Diaz și-a luat rolul de mamă în serios. Cum arată actrița acum

05 aug. 2021, 09:28,
în Cultural

Cameron Diaz și-a luat rolul de mamă în serios după ce a a avut ultima apariție într-un film în anul 2014. Aceasta a fost surprinsă recent în Beverly Hills, California cu fiica ei Raddix în brațe. Celebra actriță era îmbrăcată într-o rochie neagră lungă și cu bretele subțiri.

Purta sandale de culoare deschisă și avea o pereche de ochelari de soare roșii. Părul ei blond era strâns într-o coadă de cal, cu șuvițe atârnate în jurul feței.

Cameron Diaz și-a luat rolul de mamă în serios

Actrița este căsătorită cu Benji Madden alături de care are o fetiță pe nume Raddix. Cameron Diaz a apelat la o mamă surogat pe 30 decembrie 2019. Vedeta a fost văzută părăsind o casă privată după ce participase la un curs de înot pentru fetiță.

De când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, actrița „Being John Malkovich’ și-a dedicat în mare parte timpul și energia asupra Avaline, o marcă de vin vegan și organic pe care a lansat-o împreună cu prietena și partenera ei de afaceri Katherine Power.

După ce s-a căsătorit cu Benji, chitarist principal și vocalist al trupei Good Charlotte, în 2015, actrița s-a dedicat total vieții de familie.

„A trebuit să o iau de la căpăt și să-mi asum responsabilitatea pentru propria mea viață. Cu asta mă ocup. Sunt o mulțime de lucruri pe care a trebuit să le rezolv, multe relații pe care a trebuit să le repar, o mulțime de relații pe care a trebuit să le construiesc, care au fost absente în viața mea’, a declarat Cameron Diaz în momentul retragerii.

Cum este viața ei de când a devenit mămică

De-a lungul timpului, actrița a povestit de nenumărate ori cum este viața ei de când a devenit mămică și cum trăiește această experiență. Micuța este o binecuvântare și în fiecare zi se bucură de tot ceea ce îi oferă perioada aceasta.

„Literalmente, în fiecare zi, există doar salturi și limite … și nu este același bebeluș ca și ieri. Ieri a dispărut literalmente, iar astăzi este o nouă zi, iar mâine va fi o nouă zi în care ea este un copil complet diferit. Este atât de plăcut să ajungi să vezi această creștere și să faci parte din ea și să o lași să fie ea’, a dezvăluit Cameron Diaz.

Actrița Cameron Diaz s-a drogat cu marijuana

Cameron Diaz, a recunoscut că în perioada cât a fost la liceu s-a drogat. Diaz a spus că își procura marijuana de la celebrul cântăreț Snoop Dogg.

„Am fost la același liceu cu Snoop Dogg. Era cu un an mai mare decât mine”, a spus actrița. Viața de atunci se pare că a fost de bun augur pentru Cameron Diaz care în prezent se bucura de statutul de mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024