Prima pagină » National » Camerista unui hotel din Mangalia a fost dată afară. Femeia a fost ameninţată pentru că şi-a cerut salariul

Camerista unui hotel din Mangalia a fost dată afară. Femeia a fost ameninţată pentru că şi-a cerut salariul

17 sept. 2020, 15:05,
BZI.ro, în National

Camerista unui hotel din Mangalia a fost dată afară pentru că şi-a cerut salariul. Mai mult decât atât, angajatorul ar fi ameninţat-o cu „relaţiile” lui.

Patronul unui hotel din Mangalia este acuzat de către o fostă angajată ca a refuzat să îi plătească salariul pe o lună şi jumătate, deşi femeia a lucrat toată perioada. Mai mult, bărbatul ar fi ameninţat-o cu „relaţiile” lui.

Camerista unui hotel din Mangalia a fost dată afară

Acuzaţii grave aduse de o cameristă a unui hotel din Mangalia. Concret, Rădița Pescaru a muncit pe postul de camerista, timp de 3 luni, la hotelul Solymar din Mangalia, iar salariul pentru luna august nu l-a primit.

Se pare că începutul lunii septembrie lucrurile au fost bune, însă, potrivit declaraţiilor femeii, din momentul în care pe adresa hotelului a venit o înştiinţare de la un executor judecătoresc prin care se punea poprire pe salariu, atât pe salariul Raditei cât şi pe cel al soţului.

Reacţia patronului de la hotel

Rădița Pescaru reclama faptul că patronul hotelului nu a vrut să îi mai plătească salariul pe perioada lucrată deoarece a virat banii în contul executorului judecătoresc. Totodată, aceasta a mai spus şi că patronul hotelului a dat-o afară şi a ameninţat-o cu relaţiile lui.

Contactat de către ziarul Replica pentru un punct de vedere în legătură cu această situaţie, patronul hotelului Solymar, Viorel Răzvan Chivu, a declarat:

„O aştept pe Rodica să rezolvăm această situaţie. Eu nu am spus niciodată că nu îi dau salariul, însă ea a vrut ca banii să îi ia soţul ei pentru ea. Lucrul acesta nu se poate, există un stat de plată pe care ea trebuie să semneze.

În plus, ea trebuie să se prezinte la hotel să lămurească situaţia în care se afla, să predea uniformă şi tot ce are de predat. În momentul în care a aflat că i-a venit poprire pe salariu, mi-a propus să lucreze la negru, fără carte de muncă, ca să nu mai trebuiască să dea banii la executor. Eu o aştept să lămurim situaţia.”

Confesiunile unei menajere de lux. Ce lasă în urma lor turiştii din Mamaia

O femeie de afaceri din Constanța, cu cont şi poze reale pe Facebook, a contactat Profit.ro pe reţeaua de socializare, trimiţând un text în care descrie o imagine a turismului românesc. Proprietara inclusiv a unor apartamente de închiriat în Mamaia, pe care decide să le îngrijească personal, “Dora Minodora”, aşa cum a dorit să se semneze, fără a-şi dezvălui numele real pentru a nu-şi afecta business-ul, relatează cu umor cum se lucrează cu turiştii şi ce amintiri lasa unii dintre aceştia în urmă după ce îşi încheie vacanţă.

”Până în ora 17, muncesc în alt domeniu. Nu, nu sunt curvă. Sunt directorul unei firme care se ocupă de lucruri foarte serioase. Câştig şi de aici bani, evident. În intervalul 17-18, sunt acasă, în vila mea din Constantă, îmi pup copilul, fac un duş, mă schimb şi apoi îmi iau mopul, găleata, papucii albi, mă sui în SUV-ul meu de lux şi mă duc în Mamaia să fiu menajera. Nu în fiecare zi, dar des.

Oamenii care vin şi se cazează undeva nu realizează că şi ceea ce lasă în urma spune multe despre ei. Aşa cunoşti omul cel mai bine, în intimitatea lui îi pică masca socială. De fapt, sub cămaşa călcată şi sub mirosul de parfum, poate fi un om foarte jegos şi care gândeşte extrem de puţin. De-asta am vrut să mă ocup eu de curăţenia acelui apartament. Aşa am ieşit din mediul meu şi am văzut mai de aproape cum sunt oamenii, iar mie îmi foloseşte asta pentru că eu mai şi scriu despre oameni. V-am povestit întâi cine sunt eu şi cum am ajuns aici ca să nu vă pripiţi şi să spuneţi: pune mâna şi curată, dragă, că de-aia primeşti bani, nu prea ţi-a plăcut cartea.

Citiţi mai multe despre menajera AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *