Prima pagină » Cancan » Camelia Voinea divorţează la 4 luni după ce s-a căsătorit: „M-a înșelat!” Prin ce a mai trecut femeia care devenise un star internațional

Camelia Voinea divorţează la 4 luni după ce s-a căsătorit: „M-a înșelat!” Prin ce a mai trecut femeia care devenise un star internațional

20 mai 2021, 15:04,
în Cancan

Veste soc în showbiz-ul românesc. Camelia Voinea divorțează la 4 luni după ce s-a căsătorit. Fosta mare gimnastă, care s-a căsătorit pe 18 ianuarie, se află la al doilea divorţ.

Camelia Voinea, medaliată cu aur la Campionatul Mondial de la Rotterdam în 1987 şi argint la Jocurile Olimpice de la Seul, este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din istoria României.

Camelia Voinea divorţează din cauza infidelităţii soţului

Chiar dacă pe plan profesional este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din țară, se pare că pe plan personal lucrurile stau altfel. Camelia Voinea (51 de ani), aflată la a doua căsnicie, a anunţat că va divorţa de al doilea soţ. Asta după ce au făcut cununia civilă pe 18 ianuarie.

Camelia Voinea a decis să divorţeze din cauza infidelităţii soţului său pe care l-a cunoscut pe reţelele de socializare. Vestea divorţului i-a luat prin surprindere pe apropiaţii gimanstei.

„Pentru că m-a înșelat, voi divorța curând. În rest, nu mai am nimic de spus. Succes în continuare acolo unde ești. Ochii care nu se văd, se uită. O zi liniștită și fericită nouă tuturor!„, a transmis Camelia Voinea pe reţelele de socializare, conform Playsport. Prima dată, Camelia Voinea a divorţat în urmă cu 7 ani de tatăl fetiţei sale.

Cine este Camelia Voinea

Camelia Voinea este una dintre celebritățile gimnasticii românești. Colegă de generație cu Daniela Silivaș sau Aurelia Dobre, Camelia Voinea a reușit să-și treacă în palmares, printre altele, un titlu mondial cu echipa, în 1987, la Rotterdam, și o medalie de argint, tot cu echipa, la Jocurile Olimpice de la Seul, un an mai târziu.

Pe lângă argintul de la olimpiada de la Seul, cu echipa, și aurul de la Rotterdam, Camelia Voinea a mai strâns în palmares și alte medalii. Printre care un argint european la sol, la Moscova, în 1987.

După retragere, Camelia a devenit antrenoare la Farul, apoi a colaborat la proiectul ”Țară, țară, vrem campioane!”. Doar că nu a mai continuat, fiind dezamăgită de contractul propus de Federația Română de Gimnastică.

Marea bucurie a Cameliei în prezent este faptul că fiica ei Sabrina îi calcă pe urme. A moștenit gena, dar și tenacitatea mamei. Micuța este una dintre cele mai talentate gimnaste din categoria ei de vârstă. Sabrina muncește ore întregi, zilnic. I-a promis mamei – care inițial nu a fost de acord că ea să-i urmeze pașii, ci mai degrabă să practice alt sport, dar nu de performanță – că vă merge, într-o zi, la cel puțîn două olimpiade și că îi va aduce acasă și ea medalii olimpice.

Rona Hartner a făcut anunțul despre divorț în direct la TV

Zilele trecute o altă veste despre un divorț avea să țină prima pagina a ziarelor. Mai exact este vorba despre Rona Hartner, care a făcut anunțul despre divorț, după trei ani de la căsătoria cu Herve Camilleri.

Povestea dintre Rona Hartner și Herve Camilleri a ajuns la final, după cum a declarat artista. Din păcate, chiar dacă lucrurile păreau să se fi așezat pe un făgaș normal, după ce Rona s-a confruntat cu cancerul, vedeta se vă despărți. Mai mult, Rona Hartner a menționat că a păstrat casa și merge înainte, chiar dacă viața ei amoroasă s-a prăbușit.

„Da, divorțăm (…) Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat, nu o să afle nimeni. Aceasta este singura soluție, am păstrat casa care era pe numele meu și gata. Momentan suntem separați”, a anunțat Rona Hartner, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Astfel, artista bifează un al doilea mariaj eșuat, aceasta fiind căsătorită în trecut cu artistul sud-american Rocco Sedano, cu care are o fiică. Astfel, din prima căsnicie, Rona Hartner a născut-o pe Sumalya, care are acum 6 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *