Prima pagină » Radio » Actualitate » Camelia Mitoșeru, prima apariție pe scenă după operația pe creier. Cum s-a afișat actrița

Camelia Mitoșeru, prima apariție pe scenă după operația pe creier. Cum s-a afișat actrița

04 feb. 2022, 13:48,
în Radio

Camelia Mitoșeru a revenit de curând pe scenă, la aproape un an de la intervenția chirurgicală pe creier pentru extirparea unei tumori. La acel moment, actrița a trecut prin momente dificile, fiul ei, Mihai Mitoșeru, rugându-se pentru sănătatea ei. Totodată, Camelia Mitoșeru s-a confruntat în toamnă cu o altă problemă, după ce a suferit un AVC. Din fericire, ea a fost găsită la timp și a pututu fi salvată.

Mama lui Mihai Mitoșeru s-a confruntat cu mai multe probleme începând cu iarna anului trecut. Mai întâi, Camelia Mitoșeru a trecut printr-o dificilă operație pe creier pentru extirparea unei tumori, ea fiind diagnosticată cu meningiom. A urmat apoi o recuperare destul de anevoioasă, dată fiind vârsta înaintată a actriței. După care, la începutul lunii noiembrie, mama lui Mihai Mitoșeru a suferit un AVC, fiind găsită de fiul ei prăbușită pe podea. Din fericire a fost salvată la timp. Și, după atâtea necazuri cu care s-a confruntat actrița, în sfârșit avem parte de o veste bună.

Camelia Mitoșeru a revenit pe scenă

Acum, la aproape un an de la operația pe care a suferit-o la nivelul capului, îndrăgita actriță a urcat pe scenă pentru prima oară. În luna februarie a anului trecut ea a trecut printr-o mare cumpănă, dar totul e bine când se termină cu bine. Și ținând cont de atacul cerebral suferit în noiembrie, se poate spune că acum Camelia Mitoșeru este într-o formă de zile mari.

Din fericire, mama lui Mihai Mitoșeru și-a revenit după operația pe care a suferit-o la nivelul capului. La aproape un an de la marea cumpănă prin care a trecut, Camelia Mitoșeru a fost sărbătorită în cadrul unui eveniment cu și despre actori. Este vorba despre Galele Savoy unde actrița a fost în centrul atenției. Camelia Mitoșeru a fost invitată pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, fiind omagiată pentru întreaga ei carieră. La acest eveniment, Camelia a fost însoțită de fiul ei, Mihai Mitoșeru. Ea a purtat o ținută festivă și peărea foarte fericită de ceea ce se întâmplă în jurul ei.

„Am avut bucuria să mă întorc în locul în care am crescut practic, să revăd oameni frumoși pe care îi respect și îi iubesc, un public minunat și mai ales să o văd pe Mama sărbătorită după mai mult de 20 de ani petrecuți pe scena teatrului de revista! Mulțumim tuturor!”, a scris actorul Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Cea mai mare dorință a Cameliei Mitoșeru

Mama lui Mihai Mitoșeru s-a recuperat destul de bine până în prezent, însă doar ea știe cât a suferit și prin ce a trecut. Un lucru bun a fost faptul că a fost operată la timp de acea tumoră care creștea puțin câte puțin. Și totuși, intervenția chirurgicală suferită de Camelia Mitoșeru a lăsat urme vizibile asupra cunoscutei actrițe. Timp de câteva luni după operație, actrița a fost nevoită să poarte peruci deoarece încă nu-i crescuse părul. Astfel că marea ei dorință era să-i crească părul cât mai repede, deoarece se săturase să poarte perucă.

„Ce să spun, m-am descurcat foarte bine! Acum sunt rasă în cap, port perucă. Deci tot părul ăla de care toată lumea întreba dacă e al meu sau nu, era al meu”, a mai spus Camelia Mitoșeru.

Dincolo de toate acestea, actrița pare să depășească toate problemele, iar un lucru în acest sens este faptul că mama lui Mihai, Camelia Mitoșeru, a revenit pe scenă pentru a fi omagiată.

Toate amănuntele despre Theo Roşe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *