Prima pagină » Cancan ultimă oră » Camelia Mitoșeru i-a transmis mamei lui Gabi Bădălău un mesaj cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu

Camelia Mitoșeru i-a transmis mamei lui Gabi Bădălău un mesaj cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu

09 mai 2022, 18:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu nu e tocmai plăcută în familia lui Gabi Bădălău, iar mama afaceristului, dar și sora lui, Sabrina, nu o vor pe frumoasa blondină în preajma lor și nici în familia lor.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău urmează să devină părinți, deoarece Bianca este însărcinată. Vestea cea mare nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, iar în ediția de la Star Magazin, de la Antena Stars, Camelia Mitoșeru i-a transmis mamei lui Gabi Bădălău un mesaj cu privire la sarcina divei.

Camelia Mitoșeru, despre sarcina Biancăi Drăgușanu

Camelia Mitoșeru a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că un copil nu ar trebui să fie o jucărie, iar Gabi Bădălău ar fi trebuit să divorțeze de soția lui, Claudia Pătrășcanu, și mai apoi să facă un copil cu Bianca Drăgușanu.

„Ei nu realizează că un copil nu este o jucărie. Nu este un moment de fericire, când doi oameni se iubesc cu adevărat, când și familia lui și când familia ei sunt în regulă, atunci da, să le trăiască. Dar, atât timp când el este în divorț, când se ceartă și se împacă din lună în lună, nu se poate să aduci pe lume un copil în condițiile astea. Și în ziua de astăzi când există atâtea metode ca să faci dragoste fără să rămâi gravidă.

Draga mea, eu nu comentez. Nu e motiv de bucurie și e situație de balamuc. Pentru că în mod sigur mama lui e vai de capul ei. Doamna Bădălău, din tot sufletul mi-e milă de dumneavoastră și vă iubesc!”, a declarat Camelia Mitoșeru în exclusivitate la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, despre mama lui Gabi Bădălău

}n ceea ce o privește pe soacra ei, Bianca Drăgușanu a precizat că și-ar fi dorit să o cunoască deoarece ar fi îndrăgit-o. Diva a mărturisit că nu vrea să cerșească atenția nimănui, iar pe acest motiv nu a mai insistat.

”Nu mă bag în seamă… da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pică, Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *