Prima pagină » Cancan ultimă oră » Camelia Mitoșeru devastată de moartea lui Benone Sinulescu. Ce a declarat îndrăgita actriță

Camelia Mitoșeru devastată de moartea lui Benone Sinulescu. Ce a declarat îndrăgita actriță

20 nov. 2021, 18:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Camelia Mitoșeru a suferit când a aflat că Benone Sinulescu a plecat din această lume. Actrița a trecut și ea prin destule cumpene anul acesta, a fost operată pe creier și recent a ajuns din nou la spital după ce i s-a făcut rău și a leșinat în casă. Când a aflat că a murit Benone Sinulescu, mama lui Mihai Mitoșeru a izbucnit în lacrimi.

Camelia Mitoșeru profund afectată de moartea lui Benone Sinulescu

Îndrăgita actriță a plâns când a auzit cumplita veste că Benone Sinulescu a plecat din această lume. Camelia Mitoșeru știe ce înseamnă lupta cu boala și cât de aproape este sfârșitul, iar aflarea veștii că maestrul Beni a murit fulgerător, a afectat-o enorm.

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost cu atât mai afectată cu cât o cunoaște personal pe soția regretatului interpret de muzică populară. Într-o intervenție la Antena Stars, Camelia a transmis sincere condoleanțe celei cu care Nea Beni a trăit 40 de ani.

Am plâns când am auzit ca a murit Beni. (…) Sa-i dea Dumnezeu putere soție, care este o femeie minunată. Sper că Dumnezeu l-a pus în corul îngerilor, căci este un om de vis, a declarat Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a ajuns din nou la spital, suspectă de accident vascular cerebral

În urmă cu o săptămână, Camelia Mitoșeru a ajuns din nou la spital după ce i s-a făcut rău. Fiul ei a fost cel care a dat alarma după ce mama lui nu i-a mai răspuns la telefon. Când a ajuns acasă la ea, Mihai a constatat că mama lui nu poate să vorbească și a sunat la 112. Din informațiile apărute în presă, Cameliei Mitoșeru i-a fost administrat un tratament pentru accident vascular cerebral.

Reamintim faptul că în luna februarie a acestui an, actrița a fost diagnosticată cu meningiom, o tumoră benignă localizată la nivelul creierului, motiv pentru care a fost operată de urgență.

Camelia Mitoșeru a declarat că este o optimistă incurabilă și că în toți acești ani nu a avut niciun simptom care să o facă să se îngrijoreze. Ea consideră că totul în viață se întâmplă cu un scop și are încredere deplină în Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *