Prima pagină » Cancan ultimă oră » Camelia Mitoșeru a dat totul pe față! Ce zice despre noua iubită a fiului ei

Camelia Mitoșeru a dat totul pe față! Ce zice despre noua iubită a fiului ei

03 aug. 2022, 21:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Camelia Mitoșeru a mărturisit că a aflat din presă că fiul ei are o relație. Actrița a răspuns sincer, ca de fiecare dată, atunci când este întrebată despre fiul ei, Mihai. Este binecunoscut faptul că vedeta a îndrăgit-o tare pe fosta ei noră, Noemi și că și-ar fi dorit ca ruptura dintre ea și Mihai să nu se fi produs niciodată.

Îndrăgita actriță și-a spus părerea cu privire la schimbările din viața amoroasă a fiului ei. Mihai nu s-a mai afișat cu nimeni, în mod oficial, după ce s-a despărțit de soția sa, Noemi.

Ce spune Camelia Mitoșeru despre noua iubită a lui Mihai

Camelia Mitoșeru nu știa că Mihai are o relație. Actrița a spus că a aflat din presă de relație și a spus că nu a cunoscut-o pe iubita lui Mihai și nu a avut nicio discuție cu fiul ei despre acest subiect.

„Nu am cunoscut-o pe iubita lui Mihai. Nici măcar nu am vorbit cu el despre vreo fată. Așa cum auziți, nu știu absolut nimic, am aflat și eu de la televizor. L-am sunat și l-am întrebat. Dar mi-a spus așa: „Mamă, dacă aveam ceva să îți spun, îți spuneam’. De aia cred că nu e ceva pe care să îmi prezinte, încă. Nu știu nimic despre nimic, chiar așa e!, a spus mama lui Mihai Mitoșeru, potrivit fanatik.ro.

Mihai Mitoșeru este într-o nouă relație

Mihai Mitoșeru este pregătit să își refacă viață după divorțul de fosta sa soție, Noemi. Acesta a vorbit, de-a lungul timpului, despre cum și-ar dori să fie partenera sa, iar acum se pare că a și întâlnit-o. Ei bine, în viața lui există de puțin timp o femeie exact așa cum a visat.

„Cred că îmi doresc mult și puțin. Îmi doresc puțin, în sensul că vreau o fată normală, dar pare că vreau mult în perioada asta. Chiar am cunoscut de curând pe cineva și e prea ok, prea normală, prea cuminte. Mă tot gândesc că trebuie să îi caut un defect. Trebuie să aibă un defect, că e prea ok! Pare prea ok. Ne vedem de vreo 2 săptămâni, habar nu am ce va fi, dar e cum aș vrea eu o femeie să fie.

Habar nu am, timpul o să ne demonstreze ce se va întâmpla mai departe”, a declarat Mihai Mitoșeru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *