Prima pagină » Cancan » Camelia Mitoșeru are o mare dorință pentru fiul ei: „A suferit destul”

Camelia Mitoșeru are o mare dorință pentru fiul ei: „A suferit destul”

06 iul. 2021, 11:21,
în Cancan

Îndrăgita actriță Camelia Mitoșeru recunoaște deschis că cea mai mare dorință a ei este să-și vadă fiul fericit, dar nu oricum. Marea artistă spune că și acum regretă că băiatul ei s-a despărțit de Noemi, care era femeia potrivită pentru Mihai. Tot ce mai vrea acum Camelia Mitoșeru este o persoană care să îl pună pe Mihai pe linia de plutire…

Camelia Mitoșeru vrea să-și vadă fiul fericit și așteaptă schimbări în viața lui Mihai. Actrița recunoaște deschis că a iubit-o mult pe fosta soție a lui Mihai și spune, în continuare, că ea a fost potrivită pentru el. Deși Mihai este foarte discret când vine vorba de viața lui sentimentală, mai ales de după divorț, mama lui a dezvăluit că el ține legătura cu Noemi, că-și vorbesc și ies la masă împreună.

Camelia Mitoșeru, cea mai mare dorință pentru fiul ei

Oficial, nu știe nimeni dacă Mihai Mitoșeru este sau nu într-o nouă relație. Cert este că mama lui spune că actorul vorbește cu fosta lui soție, se întâlnesc și mănâncă la restaurante, și că au o relație frumoasă, chiar dacă nu mai sunt împreună. Camelia Mitoșeru a ținut să precizeze că nu știe și nici nu e treaba ei dacă între fiul ei și fosta lui soție s-a reaprins flacăra iubirii. Iată ce a declarat actrița la Antena Stars:

„E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună. Își dau telefoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreuna sau nu. Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag. Vreau să îi doresc din tot sufletul să găsească pe cineva, să îl pună pe linia de plutire că a suferit destul doi ani după Noemi. Eu o iubesc la fel de mult pe Noemi, dar asta este situația”, a spus Camelia Mitoșeru.

Mihai și Noemi au fost împreună 15 ani, s-au căsătorit, dar din nefericire, la un moment dat, drumurile lor s-au separat. Nu de tot, se pare, pentru că sunt multe lucruri care i-au legat și care încă îi leagă. Nu demult, cei doi foști soți s-au întâlnit pentru a merge la mormântul cățelului lor pe care l-au iubit ca pe un copil.

S-a săturat să poarte perucă

Acum, Camelia Mitoșeru s-a recuperat destul de bine după operația suferită în februarie, însă numai ea știe prin ce chin a trecut. Din fericire, ea a fost operată la timp de acea tumoră care creștea tot mai mult cu fiecare zi. Și totuși, intervenția chirurgicală prin care a trecut marea actriță a lăsat urme vizibile asupra ei. Timp de câteva luni după operație, Camelia Mitoșeru nu a avut păr şi încă mai poartă peruci. Având speranța că starea ei se îmbunătățește, artista spune că își dorește totuși și să-i crească părul cât mai repede. Și aceasta deoarece s-a săturat să poarte perucă.

„Ce să spun, m-am descurcat foarte bine! Acum sunt rasă în cap, port perucă. Deci tot părul ăla de care toată lumea întreba dacă e al meu sau nu, era al meu”, a mai spus Camelia Mitoșeru.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024