Prima pagină » Cancan » Camelia Mitoșeru abia se descurcă cu banii. „Vânez reducerile la mâncare prin magazine”

Camelia Mitoșeru abia se descurcă cu banii. „Vânez reducerile la mâncare prin magazine”

20 sept. 2024, 09:24,
Redacția BZI în Cancan

Actrița Camelia Mitoșeru susține că abia se descurcă cu banii și o duce greu de la o lună la alta, în contextul în care nu i-a crescut pensia. Ajunsă la vârsta de 73 de ani, mama prezentatorului Mihai Mitoșeru a activat pe scena teatrului peste 40 de ani. Astfel, pentru a face față greutăților, Camelia Mitoșeru recunoaște că a ajuns să vâneze reducerile la alimente.

Camelia Mitoșeru a fost o actriță de succes atunci când era tânără. Încă de la o vârstă fragedă, aceasta a fost îndrăgostită de teatru de revistă. Deși atrăgea bărbații ca un magnet, nu se cunosc prea multe date despre viața sa personală. În trecut, a fost căsătorită de două ori, unul din mariaje fiind cu Dan Mitoșeru, tatăl lui Mihai.

Camelia Mitoșeru abia se descurcă cu banii

Camelia Mitoșeru, cunoscuta actriță de teatru și televiziune, a ajuns să își gestioneze cu mare atenție cheltuielile de zi cu zi, trăind modest din pensia pe care o primește de la stat. La vârsta de 73 de ani, după o viață dedicată scenei, artista se confruntă cu dificultăți financiare, recunoscând că vânează reducerile la mâncare pentru a se descurca.

Deși a activat în teatru timp de peste 40 de ani, Camelia Mitoșeru mărturisește că pensia nu îi este suficientă pentru a trăi confortabil. Astfel, ea este nevoită să fie extrem de atentă la cheltuieli. Artista urmărește cu atenție reducerile din magazine și face tot posibilul să își administreze eficient banii.

„Mie nici nu mi-au dat bani în plus, dar nici nu mi-au luat. Încă nu am primit o decizie de recalculare, talonul este același și luna asta. Poate că îmi vor mai da, nu știu. Dar, până atunci, vânez reducerile, la mâncare, prin magazine. De exemplu, recent mi-am cumpărat o înghețată, de 24 de lei, prețul inițial, dar m-au taxat la casă numai cu 18 lei.

E și marcă bună, cu ciocolată. Iar pâinea o cumpăr chiar ieftină, am descoperit pâinea normală de 1,5 lei bucata, o feliază acolo. E așa gustoasă. În fiecare zi cumpăr o pâine. Eu mănânc vreo două felii, iar restul dau la vrăbii, porumbei, prin curte. În zece minute au ras tot”, spune Camelia Mitoșeru, exclusiv pentru Click!

A trecut printr-o operație dificilă

Pe lângă dificultățile financiare, Camelia Mitoșeru a trecut și prin momente grele din punct de vedere al sănătății. În urmă cu trei ani, a suferit o operație pe creier, fiind diagnosticată cu meningiom, o tumoră benignă ce îi putea pune viața în pericol. Deși intervenția a fost una riscantă, din fericire acum este în afara oricărui pericol.

„Sunt recunoscătoare că am trecut cu bine peste acea perioadă. Boala a fost gravă, dar acum mă simt mai bine, deși trebuie să fiu atentă și să îmi mențin sănătatea”, a mai declarat Camelia Mitoșeru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024