Prima pagină » Cultural » Camelia Mitoșeru a vorbit cu sinceritate despre moarte! „Nu vreau să mă bage în pământ”

Camelia Mitoșeru a vorbit cu sinceritate despre moarte! „Nu vreau să mă bage în pământ”

12 mart. 2024, 08:22,
BZI.ro, în Cultural

Camelia Mitoșeru a vorbit cu sinceritate despre moarte. Mama faimosului prezentator de televiziune este recunoscută ca fiind una dintre cele mai sincere personalități publice din țara noastră. Renumele ei provine din deschiderea sa de a discuta despre orice subiect, oricând i se oferă ocazia, inclusiv aspecte intime din viața sa personală.

Actrița, invitată la o emisiune TV, a abordat cu sinceritate subiectul morții, declarând că dorește să aibă toate aspectele legate de acest moment pregătite din timp.

Camelia Mitoșeru a vorbit cu sinceritate despre moarte

Prin urmare, primind ca moștenire 2 locuri de veci la Cimitirul Bellu Catolic de la fostul soț, mama lui Mihai Mitoșeru a exprimat dorința de a efectua anumite lucrări acolo, cu scopul de a-și petrece eternitatea într-un cavou.

„Cu tatăl lui Mihai m-am măritat a doua oară! Eu l-am îngropat, i-am făcut toate pomenile. Mi-a lăsat două gropi la Cimitirul  Bellu catolic. Încerc să fac niște lucrări acolo. Eu acum abia aștept să fac un fel de cavou, nu vreau să mă bage în pământ.  Vreau să fie pregătit tot. Nu mă interesează când o să fie. Fiecare avem o soartă și important e să fim optimiști. Mama mea nu a vrut să-și ia groapă. ”, a povestit actrița, în emisiunea Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”.

De ce a decis Camelia Mitoșeru să pună punct relației cu tatăl fiului ei

Deși a fost căsătorită de două ori, Camelia Mitoșeru declară că a iubit cu adevărat doar un singur bărbat, pe Dan Mitoșeru, tatăl fiului ei Mihai. Căsătoria lor s-a destrămat când Mihai era încă mic, iar actrița mărturisește că regretă profund această despărțire chiar și acum.

„Am stat singură trei ani și după aceea l-am găsit pe Luca, el l-a iubit pe Mihai. Mihai nu l-a iubit pe el. Eu nici acum nu știu de ce am divorțat de Mitoșeru. Acum regret!

Luca cânta foarte frumos la noi în spectacol în deschidere, era colaborator. Îmi făcea curte. Nu știu cum m-am combinat cu el, i-am făcut trei casete, o trupă particulară, am făcut bani.

Ne-au dat afară din casa de pe Calea Victoriei, un bloc întreg. Am pierdut două apartamente atunci. Noroc că eu cumpărasem o garsonieră pentru Mihai. Luca era un pic golănaș, l-am facut om. Eu zic că m-a înșelat !”, a mai spus actrița.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”, Camelia Mitoșeru a vorbit deschis despre moarte și despre locul de veci primit de la fostul soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *