Prima pagină » Cancan » Camelia Mitoșeru a ieşit din operaţie. Care este starea ei de sănătate

Camelia Mitoșeru a ieşit din operaţie. Care este starea ei de sănătate

04 feb. 2021, 10:33,
în Cancan

Camelia Mitoșeru a ieşit din operaţie şi au apărut primele informaţii cu privire la starea ei de sănătate. Fiul acesteia, Mihai Mitoseru a oferit primele detalii. Camelia Mitoșeru a fost diagnosticată cu o boală care îi punea viața în pericol. Mai exact, mama lui Mihai Mitoșeru a fost diagnosticată o tumoară beningnă-meningiom.

Mihai Mitoșeru a trecut prin momente extrem de dificile, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital, iar acum face primele declaraţii.

Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a ieşit din operaţie

Pentru că în spital nu s-a găsit sângele de care are nevoie, Camelia Mitoșeru a fost nevoită să-și amâne operația.

Mihai Mitoșeru a anunțat că s-a strâns tot sângele de care era nevoie, iar mama sa urma să ajungă pe masa de operație. Din fericire, mama prezentatorului TV a fost operată. La scurt timp, Mihai Mitoșeru a venit cu vești bune în fața celor care i-au fost alături.

Acesta a spus că mama sa a depășit pericolul, iar starea sa de sănătate este una bună.

„Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a spus Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook, acolo unde și-a ținut urmăritorii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă cu mama sa.

Oana Roman i-a sărit în ajutor

Oana Roman i-a sărit în ajutor lui Mihai Mitoseru şi a postat şi ea un mesaj pe contul de Intagram. Bruneta le-a cerut ajutorul urmritorilor săi. Vedeta îi îndruma pe toți cei care pot dona să o facă pentru a o ajuta pe mama lui Mihai Mitoșeru.

„Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman.

Mihai Mitoșeru și Noemi sunt din nou împreună?

Mihai Mitoșeru nu poate să stea prea mult timp departe de fosta lui soție, Noemi și se pare că și reciproca este valabilă. Cei doi au fost din nou văzuți împreună pe terasa unui local din Capitală, ușor emoționați, însă cu zâmbetul pe față și cu optimism în privire.

Interesant este că aproape toți prietenii, din viața reală sau din mediul virtual, sunt de părere că Noemi și Mihai sunt făcuți unul pentru celălalt și că la un moment dat se vor împăca. Iar aceștia nu pare departe de adevăr. Recent, Mitoșeru a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la picioare iar Noemi a venit cu el și l-a așteptat pentru a se asigura că totul este bine.

Camelia Mitoșeru a ieşit din operaţie, iar fiul acesteia a spus ca starea de sanatate a acesteia este una buna si stabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`