Prima pagină » Local » Camelia Gavrilă nu a negat blatul făcut cu Relu Fenechiu la alegerile pentru Primăria Iași. Reacție șocantă a candidatului PSD la Palatul Roznovanu
Camelia Gavrilă nu a negat blatul făcut cu Relu Fenechiu la alegerile pentru Primăria Iași. Reacție șocantă a candidatului PSD la Palatul Roznovanu

Camelia Gavrilă nu a negat blatul făcut cu Relu Fenechiu la alegerile pentru Primăria Iași. Reacție șocantă a candidatului PSD la Palatul Roznovanu

25 sept. 2020, 13:07,
Vlad Rotaru, în Local

Deputatul Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iași, nu a negat întâlnirea pe care a avut-o în vara acestui an cu pușcăriașul Relu Fenechiu, fostul său șef de partid din perioada în care era la PNL. Cei doi s-au întâlnit pe 17 iulie 2020, în jurul orei 12.00, la cabinetul parlamentar al actualului deputat din bulevardul Nicolae Iorga. Camelia Gavrilă era proaspăt nominalizată de PSD Iași candidat la Palatul Roznovanu, iar pușcăriașul Relu Fenechiu s-a întălnit cu parlamentarul pentru a-i pune la punct candidatura la locale.
Întrebată astăzi, 25 septembrie 2020, de întâlnirea respectivă, deputatul Camelia Gavrilă nu a negat acest lucru. A ocolit însă un răspuns tranșant.

„Ați rupt lucruri din context, ați improvizat…De acum vă voi comunica doar în scris. La revedere”, a spus deputatul Camelia Gavrilă jurnaliștilor BZI care au prezentat pe larg detalii despre întâlnirea dintre cei doi.

Maricel Popa s-a pus capră în fața pușcăriașului Relu Fenechiu

Acest lucru dovedește clar blatul pus la cale pentru alegerile locale 2020 la Primăria Iași. Deputatul Camelia Gavrilaă, candidatul PSD la Primăria Iași, și-a blătuit participarea la alegerile locale 2020, împreună cu fostul său șef de partid, când aceasta era membră PNL. Camelia Gavrilă a purtat o serie de discuții cu pușcăriașul Relu Fenechiu despre candidatura sa, acesta fiind un adevărat sfătuitor din umbră pentru cea care a fost propusă de Maricel Popa, în mod public, drept candidată la cea mai importantă funcție din oraș. Acest lucru dovedește și faptul că Maricel Popa, liderul PSD Iași, nu este decât un om de paie, un personaj care a îngropat partidul și care duce filiala spre un minim istoric.

Plan diabolic pentru Primăria Iași

Relu Fenechiu era conștient că deputatul Camelia Gavrilă nu are nicio șansă să ocupe funcția de primar, dar ținta acestuia era alta. După eșecul prevăzut al Cameliei Gavrilă la primărie, pușcăriașul Relu Fenechiu ar fi fluturat în fața lui Mihai Chirica dovada că el l-a ajutat să câștige un nou mandat. În mintea diabolică a lui Relu Fenechiu, acesta l-ar fi îndatorat pe Chirica și, în schimb, dorea să aibă mână liberă în afacerile din oraș.

Blat Relu Fenechiu- Camelia Gavrilă la Primăria Iași. Mincinosul mincinoșilor, penalul Maricel Popa, a acoperit toată combinația

Alegerile locale 2020 au scos la iveală un blat uriaș, în politica locală, între pușcăriașul Relu Fenechiu și deputatul Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iași. Propusă candidat de către Maricel Popa, liderul PSD Iași, actualul deputat s-a întâlnit cu pușcăriașul, care i-a fost șef pe linie politică, pentru a pune la punct candidatura la vârful municipalității. Ingineria pusă la punct de pușcăriașul Relu Fenechiu țintea eventuale afaceri ale acestuia la Primăria Iași, pe spatele actualului primar, Mihai Chirica, cel care are cele mai mari șanse la alegerile din 27 septembrie

Situație incredibilă în politica ieșeană, pusă la cale de două personaje care au făcut parte din același partid, PNL. Deputatul Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iași, și-a blătuit participarea la alegerile locale 2020, împreună cu fostul său șef de partid, când aceasta era membră PNL. Camelia Gavrilă a purtat o serie de discuții cu pușcăriașul Relu Fenechiu despre candidatura sa, acesta fiind un adevărat sfătuitor din umbră pentru cea care a fost propusă de Maricel Popa, în mod public, drept candidată la cea mai importantă funcție din oraș.

Relu Fenechiu era conștient că deputatul Camelia Gavrilă nu are nicio șansă să ocupe funcția de primar, dar ținta acestuia era alta. După eșecul prevăzut al Cameliei Gavrilă la primărie, pușcăriașul Relu Fenechiu ar fi fluturat în față lui Mihai Chirica dovada că el l-a ajutat să câștige un nou mandat. În mintea diabolică a lui Relu Fenechiu, acesta l-ar fi îndatorat pe Chirica și, în schimb, dorea să aibă mână liberă în afacerile din oraș.

Dovada blatului Camelia Gavrilă- Relu Fenechiu. Întâlnire de taină la cabinetul parlamentar din bulevardul Nicolae Iorga

Cum s-a ajuns la blatul dintre cei doi foști colegi de partid? În urmă cu circa patru luni, Maricel Popa și Cristian Stanciu s-au gândit să o pună pe Camelia Gavrilă candidat PSD la Primăria Iași, în locul eurodeputatului Tudor Ciuhodaru, mult mai bine cotat în toate sondajele. Asta i-a căzut mănușă lui Relu Fenechiu, care i-a făcut o vizită fulger deputatului Camelia Gavrilă, lingușind-o cu fel de fel de apelative pentru a o determina pe aceasta să cadă în plasa lui.

Dar, Camelia Gavrilă s-a gândit că este momentul să joace la două capete. Astfel, în vara acestui an, după nominalizarea la alegerile locale 2020, deputatul Camelia Gavrilă a acceptat să se întâlnească, în secret, la cabinetul parlamentar de pe bulevardul Nicolae Iorga, cu pușcăriașul Relu Fenechiu, fostul său șef de partid la PNL. De precizat că, în anul 2003, Gavrilă a plecat din Partidul Democrat în Partidul Național Liberal, unde a fost primită tocmai de Relu Fenechiu.

Cei doi s-au întâlnit pe 17.07.2020, într-o zi de vineri, la ora 12:00, chiar la cabinetul parlamentar al actualului deputat. Firul evenimentelor a fost cât se poate de clar. Camelia Gavrilă a fost susținută de PNL vreme îndelungată, în perioada în care partidul era controlat de Relu Fenechiu, neputând, astfel, refuza avansurile politice ale pușcăriașului. După intrarea acestuia la pușcărie, Gavrilă s-a orientat către PSD, unde a prins un loc pe listele pentru Camera Deputaților. Aceasta nu l-a uitat, însă, pe Relu Fenechiu, întâlnirea dintre cei doi fiind o dovadă clară în acest sens. De altfel, Camelia Gavrilă știe că nu are nicio șansă să ajungă primarul municipiului Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *