Prima pagină » Local » Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iaşi, se folosește de Colegiul Negruzzi în campania electorală – FOTO/ VIDEO

Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iaşi, se folosește de Colegiul Negruzzi în campania electorală – FOTO/ VIDEO

13 aug. 2020, 16:29,
BZI.ro, în Local

Partidul Social Democrat reciclează pentru campania electorală. După cum putem observa în videoclip, cortul destinat campaniei electorale, în care o are în plin plan pe Camelia Gavrilă, candidatul social democraților la Primăria Iași, este reciclat. Pe prima față a cortului este ilustrată Camelia Gavrilă, iar pe cealaltă față este printat Colegiul Național Negruzzi din Iași, unde aceasta a fost director.

Camelia Gavrilă să folosește de faptul că a fost director la Colegiul Național Negruzzi și de imaginea instituției de învățământ. A amplasat un cort chiar în fața colegiului și vrea să pună pe lista de consilieri locali pe prof. Elvira Rotundu, actualul director al Colegiului Negruzzi.

Ieșenii îi ironizează pe politicieni! Maricel Popa și Camelia Gavrilă, alias Broscoiul Kermit și Miss Piggy

Un cititor BZI a parodiat afisele candidatei PSD la Primaria Municipiului Iași, Camelia Gavrilă și a lui Maricel Popa, candidat la Consiliul Județean. În viziunea cititorului care ne-a trimis la redacție aceste caricaturi, Maricel Popa este asemănat cu broscoiul Kermit, iar Camelia Gavrilă o întruchipează pe Miss Piggy, din celebrul show The Muppets.

Cu cât se apropie alegerile locale din 27 septembrie 2020, campania electorală ne oferă imagini de colecție! Mai mulți cititori BZI au parodiat afisele candidatei PSD la Primaria Municipiului Iași, Camelia Gavrilă și a lui Maricel Popa, candidat la președinția Consiliului Județean, dar și ale candidaților liberali Costel Alexe și Mihai Chirica sau a celor de la USR, Marius Bodea și Cosette Chichirău.

Camelia Gavrilă și Maricel Popa, personaje The Muppets Show

În ediția de astăzi, prezentăm afișele candidaților PSD, Maricel Popa și Camelia Gavrilă, pentru că cei doi au devenit subiect de glume pe rețelele de socializare încă de la anunțarea candidaturii. În zilele următoare, vom prezenta și celelalte parodieri ale afișelor electorale, primite la redacție. În viziunea cititorului care ne-a trimis la redacție aceste caricaturi, Maricel Popa este asemănat cu broscoiul Kermit, iar Camelia Gavrilă o întruchipează pe Miss Piggy, din celebrul show The Muppet.

Tradus din engleză-Miss Piggy este un personaj Muppet, cunoscut pentru rolul ei de distracție în The Muppet Show de Jim Henson. De la debutul ei în 1976, domnișoara Piggy s-a remarcat pentru personalitatea ei de temperamental diva superstar, tendința de a folosi expresii franceze în discursul ei și practica karate-ului.

Rețelele de socializare sunt pline de glume la adresa lui Maricel Popa și a Cameliei Gavrilă

Este plin internetul de glume despre cât de „agramat” este Maricel Popa, candidat la președinția Consiliului Județean și cum va lua el meditații de la profesoara de limbă română, care „uită să mai pună stop atunci când începe un discurs”.

Dincolo de aceste ironii fine ale internauților, situația PSD Iași este una dezastruoasă! Camelia Gavrilă și Maricel Popa stau extrem de slab în sondajele de opinie și vor duce partidul la un scor rușinos la alegerile locale din luna septembrie 2020. Alegerea Cameliei Gavrilă ca și candidat la Primărie, în dauna doctorului Tudor Ciuhodaru a debusolat membrii de partid, iar mulți votanți social-democrați nu mai votează PSD-ul, din cauza acestei decizii. Tocmai de aceea, la nivelul municipiului Iași, PSD are 15 la sută în sondaje, în timp ce candidatul Camelia Gavrilă are doar 7,5 la sută, adică jumătate din scorul partidului. Spre deosebire de deputatul Gavrilă, doctorul Tudor Ciuhodaru avea aproape 20 la sută intenție de vot, fiind singurul care se clasa peste partid în toate cercetările sociologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *