Prima pagină » Radio » Actualitate » Camelia Dumitrache, sora lui Jador, cadou emoționant pentru mama sa. Tânăra nu s-a uitat la bani

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, cadou emoționant pentru mama sa. Tânăra nu s-a uitat la bani

31 oct. 2023, 11:42, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, i-a oferit un cadou emoționant celei mai importante persoane din viața sa, mama acesteia. Tânăra a vrut astfel să-i mulțumească pentru tot ceea ce face pentru ea, surprinzând-o enorm. În altă ordine de idei, Camelia pare să fi moștenit și ea talentul fratelui ei Jador, alături de care s-a lansat recent în domeniul muzical.

Camelia Dumitrache este una dintre surorile lui Jador, cel care este catalogat de mulți drept cel mai apreciat cântăreți de manele. Recent, tânăra și-a surprins mama cu un cadou emoționant, mulțumindu-i astfel pentru tot ce face pentru ea.

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, cadou emoționant pentru mama sa

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” și Survivor România a devenit foarte cunoscut grație acestor show-uri, iar notorietatea câștigată l-a ajutat enorm pe piața muzicală de la noi. Și cum harul este moștenire de familie, nici sora lui Jador, Camelia Dumitrache, nu este lipsită de talent. Astfel, nu de mult, s-a lansat și ea în domeniul muzical alături de fratele ei și a făcut furori încă de la prima piesă.

Dar de data aceasta, Camelia nu s-a făcut remarcată cu ajutorul vocii sale, ci prin gestul inedit făcut pentru mama sa. Tânăra i-a bucurat inima mamei sale cu un cadou neașteptat. Sora lui Jador i-a cumpărat mamei sale o mulțime de lenjerii de pat de calitate, prosoape, pilote, perne și multe lucruri necesare unei case.

 

@camelia_dumitrache12 Te iubesc mult mama mea ❤️❤️#deder #cameliadumitrache ♬ sunet original – Camelia Dumitrache ❤️

„Oameni buni, v-am zis că o să-i fac o surpriză mamei, așa că m-am gândit să-i cumpăr niște lenjerii. Sunt calitative, mami, ia zi-mi ce părere ai?”, a zis sora lui Jador într-un clip pe TikRok.

Femeia, fericită peste măsură și mândră de fiica sa, a oferit un răspuns imediat.

„Sunt foarte emoționată. Nu am avut atât de multe lenjerii cumpărate niciodată și îi mulțumesc fetei mele. I-a dat Dumnezeu bani să-mi cumpere și mie atât de multe lenjerii”, a transmis mama lui Jador.

Camelia, după ce a reușit să aducă un zâmbet pe chipul mamei ei, a venit cu un mesaj de completare, spunând că mama ei și-a dorit de mult prosoape bune, calitative, dar și lenjerii.

Mă bucur tare mult că i-am făcut surpriza asta. I-am luat și surorii, și lui tata, și ei. Mă bucur tare mult că m-a ajutat Dumnezeu să iau. Mai avea puțin și plângea. Ești emoționată, nu? Și ea mi-a luat destul la viața ei. Toată viața ei m-a întreținut, mi-a luat de toate, tot ce am avut nevoie. E rândul meu acum”, a zis Camelia, sora lui Jador.

Și Camelia Dumitrache este cântăreață

Sora lui Jador nu a stat nici ea prea departe de muzică, căci talentul este înnăscut în familia lor. Însă, tânăra nu a urmat calea fratelui mai mare, ci a devenit cântăreață de muzică pop și compozitoare.

Camelia Dumitrache este născută pe 12 iulie 2003 în Bacău. Ea a început să colaboreze cu fratele ei și au lansat împreună single-ul „Pasiunea pentru tine”, piesă ce a ajuns pe primele locuri în clasamentele Youtube din România, Anglia, Germania, Italia si Austria. Acum, tânăra continuă să scoată piese și să-și încânte fanii cu vocea ei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *