Prima pagină » International » Călugărița cu piercing în nas ce a câștigat „Vocea Italiei”, s-a dedicat în totalitate vieții de artist: „Am o responsabilitate enormă”

Călugărița cu piercing în nas ce a câștigat „Vocea Italiei”, s-a dedicat în totalitate vieții de artist: „Am o responsabilitate enormă”

22 nov. 2022, 12:38,
Simona Ciobanu în International

Călugăriţa italiană care a câştigat ediţia din anul 2014 a concursului de talente „Vocea Italiei” a anunţat că a părăsit ordinul religios din care făcea parte şi a decis să se dedice muzicii.

„S-a produs o schimbare în mine”, a declarat sâmbătă, 19 noiembrie, Cristina Scuccia în talk-show-ul „Verissima”, difuzat de postul de televiziune privat Canale 5.

Cristina Scuccia locuieşte în prezent în Spania şi lucrează într-un restaurant

Călugărița cu piercing în nas a părăsit viața monahală

Fosta călugăriță siciliană, în vârstă de 34 de ani, locuieşte în prezent în Spania şi lucrează într-un restaurant. În emisiunea TV de sâmbătă, 19 noiembrie, prezentată de Silvia Toffanin, în locul tradiţionalelor veşminte gri ale călugăriţelor ursuline, Cristina Scuccia a purtat un costum roz şi un piercing în nas.

Cristina Scuccia a devenit celebră în anul 2014, după ce a câştigat ediţia italiană a concursului „The Voice” şi a cântat apoi pe scene importante din lume alături de nume sonore din industria muzicală, precum Ricky Martin şi Kylie Minogue.

Fosta călugăriţă ce a făcut parte din Ordinul ursulinelor a spus că i-a fost greu să renunţe la acele veşminte după 15 ani de viaţă monahală. Doar că, după succesul ei din 2014, tânăra a mai spus că a simţit „o responsabilitate enormă” şi, totodată, teama de a nu-şi dezamăgi fanii.

De altfel, perioada pandemiei de Covid-19 a fost extrem de grea pentru ea, întrucât a împiedicat-o să călătorească, iar atunci când tatăl ei s-a îmbolnăvit grav, a cerut ajutor profesionist din partea unui psiholog şi s-a despărţit temporar de ordinul religios din care făcea parte.

Atunci când prezentatoarea Silvia Toffanin a întrebat-o dacă se află într-o relaţie, Cristina Scuccia a răspuns astfel: „Cred în dragoste, dar ea nu este prioritatea mea acum”.

Monica Fermo, de la actriță sexy la călugăriță în Ierusalim

Într-un context asemănător, amintim cum în anii 1970, Monica Fermo cucerea scena Teatrului Național din București. Era o tânără blondă, frumoasă și avea un talent înnăscut. Însă, de peste două decenii, aceasta a dat aplauzele oamenilor pe liniștea de la o mănăstire din Iersusalim. Monica Fermo a declarat, în urmă cu mai mulți ani, că „întâlnirea cu Hristos a fost pentru mine uluitoare, zdruncinătoare, devastatoare, ca un cutremur, ca un şoc, ca o bombă nucleară pentru sufletul meu”.

Monica Fermo, devenită la vârsta de 32 de ani monaha Ecaterina, a dus o viață destul de zbuciumată. Aceasta a mărturisit că „primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor. La 15 ani m-am apucat de fumat, la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea”.

„Atunci când mergi la un restaurant şi mănânci o mâncare extraordinară, într-o atmosferă de vis, cu un bărbat superb, cu bani, cu luxul de rigoare şi te duci cu el în dormitor, are loc o acţiune, o iubire… Însă asta se termină! Totul se termină! Şi cu cât se termină mai repede, cu atât mai repede ajungi la o culme în care vezi că, de fapt, urmează o prăpastie! Că însăşi culmea e o prăpastie! Şi nu ştii unde să te mai duci şi ce să mai faci“ îşi destăinuie experienţele maica Ecaterina.

De altfel, Monica Fermo a mai recunoscut că a fost victima desfrânărilor, a fumatului, a beției și a petrecerilor, ajungând ca la vârsta de 30 de ani să aibă senzația că purta în spate „un sac extraordinar de greu”.

De data aceasta însă, călugăriţa italiană cu piercing în nas, care a câştigat ediţia din anul 2014 a concursului de talente „Vocea Italiei” a anunţat că a părăsit ordinul religios din care făcea parte pentru a nu-și dezamăgi fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`