Prima pagină » Cancan » Calina, nepoata Mioarei Roman, gest scandalos. Tânăra a preferat să petreacă în loc să meargă la înmormântare

Calina, nepoata Mioarei Roman, gest scandalos. Tânăra a preferat să petreacă în loc să meargă la înmormântare

27 feb. 2024, 13:43,
BZI.ro, în Cancan

Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, a făcut un gest scandalos în timp ce familia ei își plângea greaua pierdere. Tânăra, deși era îndoliată, a petrecut în weekend, fiind pozată în timp ce cânta și dansa la o petrecere. După apariția informației în presă, nepoata Mioarei Roman și-a șters contul de socializare și nici nu a participat la înmormântare.

Mioara Roman a murit pe 23 februarie, la 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Decesul s-a produs într-un azil pentru vârstnici din Snagov, unde era internată de mai mult timp și unde primea tratament de specialitate pentru boala Parkinson. Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum luni, 26 februarie, iar nepoata ei, Calina Dumitrescu, a lipsit de la înmormântare.

Calina, nepoata Mioarei Roman, gest scandalos

Calina Dumitrescu, în vârstă de 24 de ani, fata Catincăi Roman, nu a mers la înmormântarea bunicii materne, Mioara Roman. În ziua priveghiului, Calina a sărbătorit aniversarea uneia dintre prietenele sale, Diana Gureșoaie. Deși, în aceeași zi, a petrecut, Calina nu a lipsit de la priveghiul bunicii. A absentat însă de la înmormântare și, ulterior, și-a șters și contul de Instagram.

După ce a aflat despre decesul bunicii sale, Calina Dumitrescu o postat la Insta Story fotografii cu Mioara Roman alături de mesajul: „Odihnește-te în pace. Te voi iubi mereu, bunica! Întotdeauna m-ai învățat cele mai frumoase lucruri și tot ceea ce știu acum”.

Ulterior, în ziua priveghiului, Calina Dumitrescu a postat fotografii dintr-un restaurant din București, apoi a sărbătorit aniversarea prietenei sale Diana Gureșoaie într-un apartament. Diana a postat mai multe fotografii și videoclipuri de la petrecerea ei pe rețelele sociale. În imagini, fata Catincăi Roman dansează și cântă.

„Mai ai răbdare două zile”, a scris Diana Gureșoaie în dreptul imaginilor cu nepoata Mioarei Roman.

În aceeași seară, Calina Dumitrescu a postat pe Instagram o fotografie cu Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus pentru priveghi. Deși a participat la priveghi, Calina a lipsit de la înmormântare. În urma fotografiilor cu ea apărute în presă, Calina Dumitrescu și-a șters contul de Instagram.

Cine este Calina Dumitrescu

Calina este fata Catincăi și a lui Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Catinca și Petre Dumitrescu s-au despărțit când Calina avea mai puțin de un an. Calina Dumitrescu a studiat muzica timp de 8 ani, este pasionată de modă și a lucrat în televiziune.

A debutat pe micul ecran la 18 ani, în calitate de reporter al emisiunilor „Acces Direct” și „Xtra Night Show”, de la Antena 1. Ulterior a participat la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, iar în iunie 2022 a decis să se retragă din televiziune în favoarea unei cariere muzicale.

„Acum îmi doresc să îmi urmez visul: să cânt. Am făcut opt ani de pian, am cântat și în corul școlii și acum nu văd făcând altceva cu viața mea. Am început deja cursurile, mă apuc de treabă. Dacă ar fi să vorbesc despre ce aș vrea să cânt, vorbim despre jazz, dar nu știu cum ar prinde aici. Dar, peste cinci ani, mă văd pe scenă, cu o carieră. Iar pe mama, lângă mine sau în primul rând, acolo”, declara Calina, nepoata Mioarei Roman, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *