Prima pagină » Actualitate » Călin Popescu Tăriceanu, despre combaterea infracționalității: ”Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia”
Călin Popescu Tăriceanu, despre combaterea infracționalității: ”Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia”

Călin Popescu Tăriceanu, despre combaterea infracționalității: ”Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia”

06 sept. 2020, 17:33,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Liderul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat dur acțiunile autorităților pentru combaterea fenomenului infracționalității. ”Nu cred că fenomenul poate fi ținut sub control așa cum se încearcă acum, prin înțelegeri discrete între clanuri și poliție”, susține Tăriceanu.

”Eu cred că subiectul combaterii infracționalității este atât de important încât merită să facem oricâte sacrificii pentru a nu pierde această bătălie. Nu cred că fenomenul poate fi ținut sub control așa cum se încearcă acum, prin înțelegeri discrete între clanuri și poliție, pentru că acesta este drumul spre un sistem mafiot. Vom asista la comiterea de fărădelegi cu aprobare de la Poliție și, la un moment dat, nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia sau șeful poliției va fi și șeful mafiei și invers.

Călin Popescu Tăriceanu: Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia

Nu putem să vorbim despre această problemă doar atunci când explodează câte o criză, pentru că vom sfârși în a gestiona o permanentă criză și este imposibil să câștigi lupta în asemenea condiții.

Este nevoie să ne organizăm, pentru că ceilalți, care sunt de partea cealaltă a baricadei, știm că se organizează”, a scris Tăriceanu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu aduce acuzații Guvernului

Călin Popescu Tăriceanu aduce acuzații Guvernului: ”Rămâne la Palatul Victoria prin fraudă și minciună!” Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu are o reacție acidă la ceea ce reprezintă eșecul obținerii cvorumului de ședință pentru votarea moțiunii de cenzură în Parlament. Tăriceanu este de părere că, pentru a ajunge în acest punct, Guvernul a recurs la cumpărarea de parlamentari.

„Cel mai ridicol Guvern pe care l-am avut vreodată rămâne la Palatul Victoria prin fraudă și minciună!

În aceste ultime zile, PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Au reușit să păcălească suficient de mulți ca să mai amâne plecarea de la guvernare. Chiar dacă au păcălit și cumpărat câțiva parlamentari sunt convins că nu i-au păcălit pe românii care așteaptă în continuare măștile promise, pensiile și alocațiile mărite conform legii sau măsuri reale pentru deschiderea școlii.

Ziua de astăzi nu este o victorie pentru PNL și Klaus Iohannis, ci este o înfrângere pentru românii care meritau să scape de un Guvern incompetent și care, pentru ce a făcut zilele astea, nu ar trebui să se afle la Palatul Victoria, ci pe holurile Parchetelor”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Şedinţa care avea ca scop dezbaterea moţiunii a fost închisă din lipsă de cvorum, fiind prezenţi doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care era necesară prezenţa a 233.

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Klaus Iohannis că încurajează cumpărarea de parlamentari: „Vrea să-și mențină scaunul!“

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe președintele României, Klaus Iohannis, că încurajează cumpărarea de parlamentari. Călin Popescu Tăriceanu a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, despre atacul lansat în ziua moțiunii de cenzură de Klaus Iohannis.

„În cea mai dificilă perioadă a țării, Klaus Iohannis alege să țină la putere un guvern incompetent și absolut incapabil să gestioneze criza de sănătate și, mai ales, criza economic“, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Liderul ALDE se întreabă dacă nu cumva președintele Klaus Iohannis încurajează cumpărarea de parlamentari pentru a-și consolida scaunul de la Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *