Prima pagină » Local » Călin Georgescu, propus ca premier al României, într-o întâlnire specială la Iași – GALERIE FOTO, VIDEO

Călin Georgescu, propus ca premier al României, într-o întâlnire specială la Iași – GALERIE FOTO, VIDEO

24 sept. 2022, 12:07,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 24 septembrie 2022, la Iași, la Casa de Cultură Mihai Ursachi, Copou a avut loc o întâlnire specială cu Călin Georgescu. Acesta s-a întâlnit cu membrii asociației „Pământul Strămoșesc” din Iași. După discuție participanții au depus un omagiu la Teiul lui Eminescu.
Călin Georgescu a atins puncte importante pentru o țară armonioasă. Acesta a avut o întâlnire specială cu membrii asociației „Pământul Strămoșesc” în care s-a discutat despre reintoarcerea la origini, la credință și armonie în comunitate.

„Este o țară fără gard, fără câine, fără vite în grădină. Tinerii se grăbesc să plece, iar străinii ne umilesc. Am curajul să spun că această țară poate renaște din cenușă. Suveranitatea ființei umane este lucrul cel mai de preț. În caz contrar umanitatea va ajunge sa fie îngenuncheată”, a menționat Călin Georgescu.

Acesta susține că singura soluție prin care România poate redeveni o țară bogată este prin a învăța din istorie și a ține aproape natura.
În cazul crizei economice si energetice, acesta susține ca România poate să se întrețină cu resursele proprii, dar pentru asta ar trebui să nu le mai vândă.

 

Comentarii
  • Călin Georgescu și-a declarat public rusofilia (admirația și dragostea față de Rusia și ruși). Ce ne mai miră? Putin lucrează prin oameni…

  • hehehehe.. toți vor să fie președinți. Dar ăsta vrea musai pentru propaganda rusufonizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *