Prima pagină » Actualitate » Călin Georgescu, în platoul BZI LIVE: „E timpul ca românii să se întoarcă la strămoși”
Călin Georgescu, în platoul BZI LIVE: „E timpul ca românii să se întoarcă la strămoși”

Călin Georgescu, în platoul BZI LIVE: „E timpul ca românii să se întoarcă la strămoși”

24 sept. 2022, 11:25, 1 ,
în Actualitate

În platoul BZI LIVE a fost prezent Călin Georgescu, propus ca premier al României, expert în dezvoltare durabilă, care a lucrat timp de 17 ani în Sistemul Națiunilor Unite, doctor în domeniul conservării mediului. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii, alături de moderatorul Valentin Hutanu, despre strategiile ce ar putea fi adoptate ca România să fie respectată în rândul celorlalte ţări şi să scape de acest statut de vasal, de slugă în faţa altora.

Călin Georgescu participă la Iaşi în calitate de membru fondator al Asociaţiei Pământul Strămoşesc la o întâlnire cu membrii susţinători şi simpantizantii săi, unde va vorbi despre promovarea și susținerea micului întreprinzător, a micilor producători locali, a gospodăriei țărănești tradiționale, artelor și meseriilor tradiționale, cât şi despre familia ca bază și fundament în societate.

Călin Georgescu la BZI LIVE

Fiind invitat al emisiunii BZI LIVE din 24 septembrie, Călin Georgescu, autor al cărţii Cumpăna României, apărută în 2014 şi din care a luat naştere Proiectul de ţară „Hrană, Apă, Energie”, a vorbit şi faptul că este momentul ca românii să se întoarcă la strămoși, la rădăcini.

„Atitudinea face imaginea perfectă de acțiune, pentru că avem o datorie și o responsabilitate față de strămoși, față de martiri, dar și față de copiii acestei țări care se nasc într-o lume în derivă.

Am fi dublu vinovați dacă nu am lua o atitudine consistentă care nu trebuie să se bazeze pe atacuri, pe arătatul cu degetul, ci trebuie să se bazeze pe ce putem face noi în acest context.

Drama pe care eu o constat pentru noi ca țară, este dispariția demografică, căderea demografică este atât de gigantică, încât eu nu realizez cum oamenii care ocupă vremelnic poziția de conducere în această țară, nu iau nicio atitudine, nu se vorbește și nici nu se acționează în niciun fel.

Noi, la 1.000 de locuitori, pierdem prin deces 15 persoane, se nasc 8 și 5 părăsesc țara. La jumătate de secol, nu mai existăm ca nație.

Problema demografică este uriașă, anul 2021 a fost anul în care am avut cele mai puține nașteri din istorie”, a transmis Călin Georgescu.

Călin Georgescu: „România nu mai reprezintă nimic astăzi pe harta lumii”

Călin Georgescu a transmis că legile istoriei, în esența lor, înseamnă apărarea neamului, pământului și a legii de responsabilitate în fața conștiinței.

De asemenea, Călin Georgescu susține că România nu mai reprezintă nimic astăzi pe harta lumii, ci este doar un teritoriu, iar vinovații sunt cei care au furat și care încă sunt la putere.

„Legile istoriei au însemnat un singur lucru, apărarea neamului, pământului și a legii de responsabilitate în fața conștiinței.

Țara aceasta nu a fost așa și a fost condusă și manipulată printr-o propagandă care continuă, acest sistem tehno-globalist care nu a făcut altceva decât să ne ascundă adevărul, ne-a răpit libertatea și a făcut tot ce trebuie ca să ne pierdem suveranitatea, calitatea de a fi noi înșine, de a fi demni.

Pentru clasa politică, de 32 de ani, nu ați dat pământ – țăranului, școală – poporului, administrație – interesului public, nu ați dat strategie națională – țării, armată – idealului.

România nu mai reprezintă nimic astăzi pe harta lumii, de fapt, din punct de vedere internațional, este doar un teritoriu, nu este o țară, iar cei care au dus țara în acest punct sunt hoții transformați în moraliști”, a mai spus Călin Georgescu.

Călin Georgescu: „Soluția este întoarcerea la rădăcini”

Călin Georgescu susține că ne este ascuns adevărul, dar oamenii se ascund de el, iar singura soluție pe care o avem este să ne întoarcem la rădăcini, la istoria noastră, la strămoși.

„Adevărul ne era ascuns, iar astăzi oamenii se ascund de adevăr pentru că nu-l pot primi așa cum nu-l pot primi pe Iisus Hristos.

Soluția este întoarcerea la rădăcini.

Clădirile de astăzi demonstrează că nu știm cine suntem, furia de a avea case gigantice de peste 300 de metri, cu multe camere goale. O țară care se împrumută cu 9% pe piața internațională cum este astăzi, dar nu s-a ridicat nimic, bani dați pe pensii, furtișaguri și nimeni nu spune nimic.

Oamenii trebuie să se îndrepte spre lumină, familia este una singură. Nu poți să insiști ca toată lumea să fie la fel și să impui acest lucru. Așa cum s-a impus, trebuie să vă vaccinați.

Aceste obiceiuri care provoacă maladii, infecții, viruși covid, sunt considerate de stat primejdioase, dar nu sunt considerate primejdioase actele de corupție, hoție, tâlhărie, ci sunt promovate”, a spus Călin Georgescu.

Călin Georgescu: „Noi avem șansa istorică să ne trezim”

Călin Georgescu spune că românii se pot gospodări, hrăni și întreține singuri. Acesta a transmis că linia marxistă este Occidentul care s-a instalat acum peste tot și au pus stăpânire astăzi pe întreaga lume, dar noi avem șansa istorică să ne trezim.

„Noi ne putem gospodări, hrăni și întreține singuri.

Pentru țara asta s-a curs sânge, dar astăzi avem culturi modificate genetic.

Mâncați hrană sănătoasă din grădina țăranului român, beți apă din fântâna locului, deoarece orice aliment care este în plastic, tot ce este procesat, nu este bun și nu are cum sa îți facă bine, de accea, ni se spune că media de vârstă este de 70 de ani. Am întâlnit oameni la 140 – 160 de ani, iar asta este o propagandă care îți induce senzația că ti-a dat informația corectă, deși este falsă.

Astăzi lipsește cu desăvârșire solidaritatea. Linia marxistă este Occidentul care s-a instalat acum peste tot și au pus stăpânire astăzi pe întreaga lume, iar noi avem șansa istorică să ne trezim”, a mai transmis Călin Georgescu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *