În platoul BZI LIVE a fost prezent Călin Georgescu, propus ca premier al României, expert în dezvoltare durabilă, care a lucrat timp de 17 ani în Sistemul Națiunilor Unite, doctor în domeniul conservării mediului. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii, alături de moderatorul Valentin Hutanu, despre situaţia actuală din România, economică, energetică, socială, culturală şi educaţionala, actuala clasa politică.
Călin Georgescu participă la Iaşi în calitate de membru fondator al Asociaţiei Pământul Strămoşesc la o întâlnire cu membrii susţinători şi simpantizantii săi, unde va vorbi despre promovarea și susținerea micului întreprinzător, a micilor producători locali, a gospodăriei țărănești tradiționale, artelor și meseriilor tradiționale, cât şi despre familia ca bază și fundament în societate.
Călin Georgescu la BZI LIVE
Fiind invitat al emisiunii BZI LIVE din 24 septembrie, Călin Georgescu, autor al cărţii Cumpăna României, apărută în 2014 şi din care a luat naştere Proiectul de ţară „Hrană, Apă, Energie”, a vorbit şi despre cum astăzi, se dorește ca noi să fim sclavi.
„Într-o lume complicată, care de departe își arată adevărata față, cea în care ne-am creștinat în formă și ne-am decreștinat în conținut.
O lume întreagă, care la primul mesaj al propagandei, a căzut în genunchi. În acest moment de mare derivă care este întâmpinat de noi toți, România are o șansă să recupereze ce a pierdut în ultima sută de ani. Marketingul este o dezvoltare naturală a propagandei, pentru ca oamenii să fie fericiți, să fie sclavi.
Și la asta asistăm în aceste zile, vedem foarte ușor, fără să fi aprofundat foarte mult, că cei mai fericiți sunt sclavii și de aceea, nu au nevoie de schimbare pentru că sunt bine așa cum sunt. Totul este legat de stomac și practic, în general, de partea materială și riscăm să ne afundăm într-o zonă pe care nu ne-am dorit-o de la strămoși încoace”, a transmis Călin Georgescu.
Călin Georgescu: „Poporul acesta nu a fost niciodată așa”
Călin Georgescu susține că poporul acesta nu a fost niciodată așa, dar propaganda i-a dus pe oameni în poziția în care să fie sclavi mulțumiți pe o plantație. Acesta susține că dacă se vrea populație și nu popor, rămânem în stadiul acțiunii de a fi sclav fericit.
„Poporul acesta nu a fost niciodată așa. Eminescu, conștiința noastră națională, asta a fost tot timpul mesajul scurtei, dar bogatei sale vieți, și anume, dăinuirea poporului român. Asta a însemnat pentru el, crezul maxim și formidabil, și anume, rămânem ceea ce am fost.
Poporul român nu a făcut pace cu Eminescu. Într-o țară care ar avea condescendență și noblețe față de făuritorii de neam, Eminescu ar trebui învățat pe genunchi de la grădiniță, până în ultima oră a unui student în orice facultate din România. Nu ai cum să poți să vorbești despre România, dacă nu îl înțelegi pe Eminescu, deoarece aici este coloana vertebrală, este expresia integrală a poporului român, dacă se vrea populație și nu popor, rămânem în stadiul acțiunii de a fi sclav fericit, ca fiind angajat al unei corporații, al unui supermarket.
Și cu toate acestea, constatăm propaganda (marketingul), că i-a dus pe oameni în poziția în care să fie sclavi mulțumiți pe o plantație”, a spus Călin Georgescu.
Călin Georgescu: „Este un răspuns greu de primit pentru o ființă care a acceptat statutul de sclav fericit „
De asemenea, Călin Georgescu este de părere că farmaciile se fac că ne doresc sănătatea, așa cum îndustria alimentară își dorește să ne aducă hrana și industria de armament își dorește să aducă pacea.
„Farmaciile se fac că ne doresc sănătatea, așa cum îndustria alimentară își dorește să ne aducă hrana și industria de armament își dorește să aducă pacea.
Este ca un program pe computer care te-a programat în sensul că te manipulează și te înșeală ca să dezvolte ura, viclenia, dezbinarea, șantajul. Pe baza acestui lucru, globaliștii construiesc noua ordine mondială, controlul total, marea resetare.
Trebuie să înțelegi cine esti tu ca ființă morală. Și este un răspuns greu de primit pentru o ființă care a acceptat statutul de sclav fericit într-o lume în derivă”, a mai transmis Călin Georgescu.