Prima pagină » Cancan » Călin Donca va deveni din nou tătic?!  „O sarcină cu gemeni”

Călin Donca va deveni din nou tătic?!  „O sarcină cu gemeni”

04 iun. 2024, 12:25,
în Cancan

Călin Donca va deveni din nou tătic? O postare din mediul online le-a ridicat mai multe semne de întrebare internauților.

Orianda și Călin Donca se bucură de o poveste de dragoste consolidată de-a lungul anilor, din care a rezultat o familie numeroasă și unită, formată din 5 copii minunați. După o perioadă dificilă marcată de detenția lui Călin, cei doi soți se simt acum mai puternici ca niciodată și profită din plin de timpul petrecut împreună.

Călin Donca va deveni din nou tătic?

Recent, au decis să organizeze o escapadă relaxantă alături de copiii lor, o binemeritată evadare din cotidianul agitat.

Pe parcursul escapadei lor în familie, Orianda și Călin Donca au avut ocazia să se bucure de frumusețea naturii și de momente simple, dar pline de semnificație. Printre altele, au cules cireșe și au descoperit o mulțime de fructe „gemene”. Această descoperire a declanșat o amintire emoționantă din perioada în care Orianda era însărcinată cu una dintre fiicele lor.

„Când eram însărcinată cu Arisa, @calindonca îmi aloca mie toate cireșele gemene pe care le găsea în ideea în care poate se prinde și de mine o sarcină cu gemeni”, este mesajul Oriandei, în dreptul imaginii cu cireșele, alături de care a mai scris și ”Gemeni”.

Orianda și Călin Donca au trecut printr-o perioadă extrem de grea în urmă

Orianda și Călin Donca nu sunt străini de greutăți. În urmă cu câteva luni, familia lor a fost pusă la încercare atunci când Călin a fost închis. Din punct de vedere financiar, acea perioadă a fost extrem de dificilă pentru Orianda și copiii lor. Nevoiți să se descurce singuri, au apelat la prieteni pentru ajutor, dar cu stupoare au constatat că unii dintre ei i-au refuzat.

Experiența i-a determinat pe soții Donca să prețuiască și mai mult relațiile sincere și autentice, demonstrând că adevărata bogăție nu constă în bunuri materiale, ci în iubirea și sprijinul reciproc.

„Nu vă doresc să ajungeți în situația în care să vă cunoașteți cu adevărat prietenii. Eu aveam o părere total diferită față de persoanele care-mi sunt apropiate. Am trăit doar din datorii cât am fost arestat, soția a rămas fără nimic. Ne-au fost luați toți banii din casă, am mers la cei mai bogați prieteni să obținem bani, dar nu am obținut de la ei mai nimic.

Au fost persoane care ne-au surprins, ne-au sunat și ne-au întrebat cu ce pot să ne ajute, dar nu cei la care ne-am așteptat.

Am făcut curățenie între prieteni. În tot răul e și un bine, am fost surprins să constat că unii au aruncat cu pietre în noi. Avem în continuare casa în care locuim, trei mașini au fost ridicate în valoare de aproximativ 800.000 de euro, poate chiar mai mult.”, a spus Călin Donca, în urmă cu puțin timp, pentru romaniatv.net.

O postare recentă de pe o rețea de socializare i-a dus cu gândul pe pe urmăritorii celor doi la faptul că, Călin Donca va deveni din nou tătic. La scurt timp, Orianda a lămurit situația pentru a nu lasă loc de interpretări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`