Prima pagină » Cancan » Călin Donca și soția sa, Orianda, s-au obișnuit cu un trai decent. Afaceristul a renunțat la lux și opulență

Călin Donca și soția sa, Orianda, s-au obișnuit cu un trai decent. Afaceristul a renunțat la lux și opulență

12 aug. 2024, 14:01,
în Cancan

Călin Donca și soția sa, Orianda, s-au obișnuit cu un trai decent, după ce a ieșit din închisoare, renunțând la lux și opulență. În prezent, afaceristul se află în arest la domiciliu dar speră că lucrurile vor evolua pozitiv în ceea ce-l privește. Mai mult, Călin Donca susține că în prezent cheltuielile lunare din familia sa sunt cu mult mai mici decât în trecut, însă este împăcat cu viața pe care o duce.

Călin Donca a dezvăluit, fără rețineri, cât a ajuns să cheltuie pe lună în prezent. Suma a scăzut considerabil de când a fost la închisoare, însă este fericit că-i are alături pe cei dragi.

Călin Donca și soția sa, Orianda, s-au obișnuit cu un trai decent

Deși a scăpat de închisoare, Călin Donca încă nu a scăpat de arestul la domiciliu. Cu toate acestea, bărbatul este fericit că poate fi mai aproape de familia lui, căreia i-a dus dorul enorm atunci când se afla după gratii.

Momentul în care a ajuns la pușcărie a schimbat multe lucruri în viața afaceristului, printre acestea numărându-se și cheltuiala lunară. Dacă înainte Donca ajungea să scoată din buzunar 20.000 de euro într-o lună, acum bărbatul susține că el, soția și copiii lor trebuie să se rezume la doar 5.000 de euro pe lună, dar nu reprezintă o problemă pentru ei.

„Noi cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar. Acum, cu mai puțin, cu 5.000 de euro, considerăm suntem bine. Vacanțele erau o cheltuială foarte mare. A doua mare cheltuială erau petrecerile. Aveam în fiecare lună minim o petrecere unde cheltuiam 10.000 de euro.

În primul rând erau copiii noștri, plus noi, plus zile de naștere ale copiilor. Deci aveam în fiecare lună petreceri. Și Puya zicea «O dată pe lună să ducem viață bună», nu? Noi făceam petreceri și trebuia să mergem și la petrecerile altora pe care îi invitam. Ajunsesem să merg de 3 ori pe săptămână la petreceri”, a spus Călin Donca, în podcastul Anamariei Prodan.

Călin Donca a realizat cine îi este cu adevărat prieten

După ce a trecut printr-un moment extrem de greu, atunci când a fost arestat și a stat la pușcărie, departe de familie, Călin Donca susține că a realizat cine îi este cu adevărat prieten. Afaceristul a fost trădat de multe persoane din jurul lui, care au părăsit corabia la primul semn de slăbiciune.

„Sunt sătul, mai bine stau în natură cu copiii și soția. E mai mare bucuria când îmi văd copiii decât atunci când văd niște străini. La greu, din 150 de persoane, poate vreo 10 au stat lângă mine. M-au ajutat oameni de la care n-am crezut că voi primi ajutor. M-au surprins oameni care erau mai îndepărtați”, a mai dezvăluit afaceristul, în podcastul menționat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *