Prima pagină » Actualitate » Călin Donca, revedere emoționantă la ieșirea din închisoare! „A fost grea despărțirea de familie!”
Călin Donca, revedere emoționantă la ieșirea din închisoare! „A fost grea despărțirea de familie!”

Călin Donca, revedere emoționantă la ieșirea din închisoare! „A fost grea despărțirea de familie!”

18 dec. 2023, 08:54, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Călin Donca a vorbit pentru prima dată despre perioada petrecută în închisoare, la scurt timp după ce magistrații l-au plasat în arest la domiciliu. Călin Donca a petrecut o perioadă de timp în spatele gratiilor, fiind acuzat de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional, delapidare, manipularea pieței de capital și înșelăciune. După trei luni în care a stat în închisoare, afaceristul a fost plasat în arest la domiciliu. Călin Donca a avut o revedere emoționantă, la ieșirea din închisoare, cu soția sa, Orianda, și, la scurt timp, după eliberare a făcut și primele declarații, direct din brațele soției sale.

Călin Donca, revedere emoționantă la ieșirea din închisoare!

Omul de afaceri, Călin Donca, a fost reținut de DNA Brașov în luna septembrie 2023, fiind acuzat, printre altele, de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional. Acesta a stat 3 luni în închisoare, departe de soție și de cei 5 copii, însă în urmă cu câteva zile, magistrații au luat decizia de a-l plasa în arest domiciliar.

Imediat după ce a ieșit din închisoare, afaceristul s-a reîntâlnit cu Orianda, pe care a strâns-o puternic în brațe. Imaginile romantice cu cei doi soți au fost publicate pe platforma TikTok chiar de Călin Donca, acesta făcând și primele declarații cu privire la perioada în care a fost închis.

Omul de afaceri mărturisește cu lacrimi în ochi că aceste luni au fost foarte dificile pentru el din cauza faptului că a fost nevoit să se despartă, o bună bucată de timp, de cele mai importante persoane din viața sa, mai precis de soție și de copii. Călin Donca a povestit că abia acum a realizat cât de mult contează, de fapt, familia pentru el și că lucrurile materiale nu mai au niciun farmec, după toată această perioadă tristă.

„A fost cea mai puternică perioadă de îmbogățire personală. În primul rând vreau să mulțumesc judecătorilor, care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma și copiii și absolut tot. Cea mai grea a fost despărțirea de familie. Știți cum este, când sunteți în situații de genul acesta, simțiți ce contează cu adevărat. Iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale.

Copiii, fără care nu puteam să dorm seara, soția cu care sunt de 15 ani în relație. Nu am stat niciodată despărțit de ei. Astea-s lucrurile care contează. Din păcate, în toată alergătura noastră, fugind după averi, după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri tot mai scumpe când, de fapt, adevărata bucurie este la noi acasă și nu aflăm decât atunci când ni se ia…”, a spus Călin Donca, în filmulețul postat pe TikTok.

Afaceristul, plasat în arest la domiciliu

În data de 12 decembrie, magistrații de la Tribunalul Brașov au luat o decizia de a-l elibera din închisoare pe Călin Donca și de a-l plasa în arest domiciliar, după 3 luni de detenție. Acesta nu a scăpat, însă, de acuzațiile care i s-au adus, fiind în continuare anchetat pentru că ar fi adus un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 4 milioane de lei, dar și pentru că ar fi înșelat oamenii cu ajutorul criptomodenelor create de el.

„În baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpaților: Donca Oncioiu Călin și Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuiește, fără permisiunea instanței în fața căreia se află cauza, cu excepția situațiilor în care trebuie să se prezinte în fața organelor judiciare, la chemarea acestora”, s-a arătat în soluția Tribunalului Brașov în cazul lui Călin Donca, ce a avut o revedere emoționantă, la ieșirea din închisoare, cu soția sa, Orianda.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *