Prima pagină » Cancan » Călin Donca este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Milionarul are o super vilă în Brașov și bolizi de lux

Călin Donca este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Milionarul are o super vilă în Brașov și bolizi de lux

20 sept. 2023, 13:11,
BZI.ro, în Cancan

Călin Donca este unul dintre cei bogați oameni din România, iar acum a fost reținut de oamenii legii. Milionarul este acuzat de evaziune fiscală. Ce avere a strâns și ce afaceri a construit în țara acest tânăr de sub 40 de ani.

Oamenii legii din Brașov l-a reținut pe Călin Donca pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi membru al unui grup infracțional organizat și că ar fi implicat în evaziune fiscală.

Cu toate acestea, înainte de acest „eveniment”, Călin Donca era considerat unul dintre cei mai înstăriți oameni din România, cu o avere incredibilă și cu afaceri care, se pare, i-au adus milioane.

Călin Donca este unul dintre cei bogați oameni din România, reținut

Călin Donca a afirmat recent că a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a ajunge la nivelul actual al stilului său de viață. Soția sa l-a sprijinit în fiecare etapă a acestui parcurs, iar acum locuiesc împreună într-o vilă evaluată la peste un milion de euro, conduc mașini de lux și administrează o afacere profitabilă în industria energetică.

În plus, cei doi au cinci copii pe care îi cresc singuri, fără a apela la serviciile unei bone sau la orice alt tip de asistență.

„Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, afirma Călin Donca cu câteva luni în urmă.

Șofranul este planta care a transformat soții Donca în milionari

Călin și Orianda Donca au avut un succes extraordinar în domeniul afacerilor după ce au investit în șofran, un condiment extrem de valori, care le-a adus profituri semnificative. Șofranul este considerat cel mai scump condiment din lume, iar afacerile legate de această plantă aromatică sunt extrem de profitabile.

Recent, cuplul de milionari a apărut într-un episod al emisiunii „Chefi la Cuțite”, unde au dezvăluit că sunt implicați în mai multe afaceri care le aduc venituri semnificative. Cu toate acestea, cea mai profitabilă dintre ele este legată de cultivare și comercializarea șofranului.

Puțini sunt cei care știu că șofranul este cel mai scump condiment de pe planetă. Deși necesita o atenție specială, investiția în cultivarea șofranului poate genera câștiguri uriase celor dedicati. În prezent, un singur kilogram de șofran poate fi vândut la prețuri cuprinse între 12.000 și 30.000 de euro.

Călin Donca deține o afacere de succes în industria energetică și se numără printre cei mai bogați 500 de români, chiar dacă nu a împlinit încă vârsta de 40 de ani. Cei doi, împreună cu cei cinci copii, locuiesc într-o reședință de lux situată la poalele munților din Brașov, evaluată peste 1 milion de euro.

Casa poate fi comparată, fără a exagera, cu un palat, având 16 camere, 6 băi, o piscină interioară, o salină, 2 săune, o sală de fitness și un cinematograf.

Oamenii legii din Brașov l-a reținut pe Călin Donca, unul dintre cei bogați oameni din România, pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi membru al unui grup infracțional organizat și că ar fi implicat în evaziune fiscală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *