Prima pagină » Cancan » Călin Donca, decizie surprinzătoare din arestul la domiciliu. “O să îmi ia ceva pana ma voi obișnui”

Călin Donca, decizie surprinzătoare din arestul la domiciliu. “O să îmi ia ceva pana ma voi obișnui”

03 ian. 2024, 13:42,
BZI.ro, în Cancan

Luna trecută, înainte de sărbătorile de Crăciun, Călin Donca a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu. După ce a petrecut trei luni în spatele grațiilor, fiind acuzat de formare a unui grup infracționar, înșelăciune, delapidare și manipulare pieței de capital, milionarul a luat decizia de a face o schimbare semnificativă în viața sa.

Călin Donca a fost supus atât la critici, cât și la sprijinul din partea diferitelor persoane, după ce a fost arestat de poliție în propria locuință și dus în închisoare, lăsând-o în urmă pe soția sa, Orianda, și pe cei 5 copii pe care îi au împreună.

Călin Donca, decizie surprinzătoare din arestul la domiciliu

Urmăritorii lui au fost surprinși de ultimele postări făcute de afacerist pe internet. Călin Donca s-a fotografiat alături de două dintre fiicele sale, dar internauții nu au putut să nu observe o schimbare importantă în aspectul său.

Milionarul a decis să renunțe la părul de pe cap, ceea ce a dus la împărțirea fanilor săi în două tabere. Pe de o parte, există cei care care apreciază noua sa coafură, iar pe de altă parte, oamenii care îl ridiculizează pentru alegerea sa.

„O să îmi ia ceva până mă voi obișnui cu noul look/ Freză de pușcaș marin/ Puteam să jur. Hai că nu îți stă rău deloc/ Se potrivește cu situația”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Călin Donca le-a primit, în secțiunea de comentarii de la postarea sa de pe Instagram.

Cum au reacționat oamenii când au aflat că Donca a ieșit din închisoare

Călin Donca s-a întors recent acasă, la familia sa și a povestit cum au reacționat cei 5 copii ai săi când l-au revăzut. Donca a povestit că cei mici nu l-au recunoscut, în primă fază, atunci când el s-a întors de la închisoare, însă ulterior nu s-au mai dezlipit de el, de teama ca tatăl lor să nu fie nevoit să plece din nou.

„În primul rând, nu m-au recunoscut în primă fază, după care s-au bucurat de mine. Au reacționat cumva cu frică că voi pleca din nou, pentru că noi am fost treziți de mascați și timp de 3 luni de atunci nu ne-am mai văzut.

Ochii lor au stat cuibăriți cât mai aproape de mine. Cel puțin în prima săptămână, ei nu s-au dezlipit nici în bucătărie când mâncau de mâna mea, semn că avem o familie unită și semn că au trecut prin traume severe”, a declarat Călin Donca pentru Fanatik.ro, din arestul la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024