Prima pagină » Cancan ultimă oră » Călin Donca, atac la adresa lui Dorian Popa, pe care l-a crezut prieten. Milionarul susține că a fost lăsat la greu de artist: „Răul pe care mi l-au făcut…”

Călin Donca, atac la adresa lui Dorian Popa, pe care l-a crezut prieten. Milionarul susține că a fost lăsat la greu de artist: „Răul pe care mi l-au făcut…”

31 dec. 2023, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Călin Donca spune că a învățat o mulțime de lecții cât timp a fost în arest, dar cea mai importantă a fost aceea legată de prieteni. Milionarul susține că a fost lăsat la greu de oameni în care avea încredere, printre care și Dorian Popa. Afaceristul și artistul erau apropiați, dar Călin Donca a povestit că a fost uitat rapid de cel pe care îl considera un om de bază.

Călin Donca a fost eliberat înainte de sărbători, iar milionarul își aduce aminte de oamenii pe care îi credea prieteni. Înainte de a ajunge în spatele gratiilor, era bun prieten cu Dorian Popă. Cei doi erau și parteneri de afaceri, dar milionarul spune că artistul l-a uitat imediat după ce a intrat în arest.

Călin Donca, uitat de Dorian Popa, după ce a fost arestat

Milionarul a povestit că i-a fost greu să vadă cum toți prietenii au rupt legătura cu el și cu familia lui după ce a ajuns în arest, afaceristul nu l-a uitat nici pe Dorian Popă, spunând că în acea perioadă avea mare nevoie de sprijinul lui, dar artistul s-a dezis imediat de prietenia lor, dar și de faptul că erau parteneri de afaceri.

„Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el”, a declarat Călin Donca, pentru fanatik.ro.

Milionarul a realizat că nu toți cei pe care îi considera prieteni i-au fost alături

Călin Donca a mai spus că nu doar Dorian Popa l-a lăsat la greu, ci și alți prieteni au procedat la fel și că a privit dezamăgit cum oamenii s-au prefăcut că nu îl cunosc când avea mai mare nevoie. Chiar dacă a fost în arest luni bune, milionarul spune că a învățat multe din experiență, dar mai ales să nu îi considere pe toți cei apropiați prieteni.

„Prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a mai spus milionarul pentru sursa citată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024