Călătorii care fac naveta pe ruta Iași – Popricani merg ca sardinele în conservă! Constantin Dinte, patronul Micedu S.R.L: „E oră de vârf, or mai fi și în picioare, e normal!” – GALERIE FOTO/ VIDEO

Călătorii care fac naveta pe ruta Iași – Popricani merg ca sardinele în conservă! Constantin Dinte, patronul Micedu S.R.L: „E oră de vârf, or mai fi și în picioare, e normal!” – GALERIE FOTO/ VIDEO

14 sept. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Călătorii care circulă pe ruta Iași – Popricani, cu microbuzele firmei Micedu S.R.L., se plâng de aglomerația din mijloacele de transport. Astfel, deși pentru 15 kilometri călătorii plătesc 9 lei pe un bilet, sunt deseori nevoiți să stea în picioare. De parcă nu ar fi suficient, șoferii circulă cu peste 100 km/h, astfel că persoanele de pe culoarul microbuzelor sunt în permanență în pericol

Firma Micedu S.R.L. este deținută de către Constantin Dinte care face afaceri din transportul interjudețean și care a fost implicat în mai multe scandaluri. Călătorii au sesizat, în nenumărate rânduri, nemulțumirile legate de serviciile oferite de această firmă. Pe lângă aglomerația din mijloacele de transport, călătorii se plâng că biletele pentru acest traseu sunt cu mult mai scumpe decât tarifele aplicate de alte firme.

 o imagine cu un autobuz Micedu S.R.L.

Astfel, deși pentru 15 kilometri, călătorii plătesc 9 lei pentru un bilet, sunt deseori nevoiți să stea în picioare

Călătorii care fac naveta pe ruta Iași – Popricani se plâng că merg ca sardinele în conservă, în timp ce șoferii conduc cu o viteză amețitoare

 o imagine cu Constantin Dinte

Firma Micedu S.R.L. este deținută de către Constantin Dinte, care are face afaceri din transportul interjudețean și a fost implicat în mai multe scandaluri

Călătorii care circulă pe ruta Iași – Popricani, cu microbuzele firmei Micedu S.R.L., se plâng că la orele de vârf, la cursele de 6:30-7:00, mereu numeroase persoane circulă în picioare. Microbuzele firmei Micedu S.R.L. sunt aglomerate și după-amiază, în intervalul orar 13:00-17:00. În plus, călătorii spun că în timpul verii erau obligați să se sufoce în mijloacele de transport care nu sunt echipate cu aer condiționat.

„Călătorii merg în picioare, în timp ce autobuzele se deplasează cu viteze foarte mari, de obicei de minimum 100 km/h. Autobuzele sunt atât de full încât nici nu mai opresc în stații. Oamenii achită abonamente, dar nu au parte de niciun serviciu, fiindcă patronul refuză categoric să suplimenteze autobuzele, cel puțin în orele de vârf, 6:30, 7:00 etc. Problema e că autoritățile nu se sesizează. Nu există niciun fel de explicație legată de aglomerația din autobuze, așa e de ani buni. De la anul o să bage CTP pe această rută, dar măcar până atunci, oamenii să meargă în siguranță”, a precizat o persoană care face naveta cu autobuzele firmei Micedu S.R.L.  pe ruta Iași – Popricani.

o imagine cu aglomeratia dintr-un microbuz Micedu S.R.L.

Călătorii care circulă pe ruta Iași-Popricani, cu microbuzele firmei Micedu S.R.L., se plâng că la orele de vârf, la cursele de 6.30-7.00, mereu, pe lângă persoanele de pe scaune, numeroase persoane circulă în picioare

Constantin Dinte, patronul Micedu S.R.L: „Și eu mă uit prin oraș și văd mijloacele de transport în comun pline!”

o imagine cu Ion Tanasa

Ion Tănasă, primarul comunei Popricani, este de părere că persoanele nemulțumite de serviciile oferite de firma Micedu S.R.L. ar trebui să meargă să discute aceste chestiuni direct la primărie

Patronul firmei Micedu S.R.L., Constantin Dinte, a declarat că este perfect normal ca microbuzele să circule cu călători în picioare, mai ales în orele de vârf.

„Eu nu am curse la orele alea, nu știu despre ce e vorba. Sunt mașini cu locuri în picioare, așa scrie în certificatul de înmatriculare, au 13 locuri în picioare. Cu ce viteză se poate circula dimineață, la orele de vârf, mergeți și vedeți ce viteză au. Sunt dubluri, sunt microbuze puse, eu nu pot să stau pe traseu să văd dacă sunt 3-4 oameni în picioare sau nu. E oră de vârf, or mai fi și în picioare, e normal, și eu mă uit prin oraș și văd mijloacele de transport în comun pline”, a precizat Constantin Dinte, patronul firmei de transport Micedu S.R.L.

Ion Tănasă, primarul comunei Popricani, este de părere că persoanele nemulțumite de serviciile oferite de firma Micedu S.R.L. ar trebui să meargă să discute aceste chestiuni direct la primărie.

„Știu persoana nemulțumită, dar cred că ar trebui să vină la primărie și am găsi noi o soluție, nu să apeleze la presă. Am mai avut plângeri de când a început școala, oamenii se plâng și de prețul biletelor. Dacă șoferul respectă la sânge legislația, iar pe lângă cele 16 persoane de pe scaune nu ia călători și în picioare, este linșat. De la 1 ianuarie o să fie introdus CTP-ul, o să vedem atunci dacă serviciile vor fi mai corecte. Din punctul de vedere al frecvenței, nu cred că va egala ceea ce ne oferă firma privată”, a declarat Ion Tănasă, primarul comunei Popricani.

Nu este pentru prima dată când călătorii se plâng de condițiile din mijloacele de transport deținute de Micedu S.R.L. Astfel, în luna iunie, călătorii erau nemulțumiți că șoferii vorbesc la telefon în timp ce conduc, nefiind atenți la drum și punându-le viețile în pericol.

Comentarii
  • Un țîgan borît, i-ati acoperit fața lu nevastasa să nu vedem ce tunată e. Numa botox are in buze piranda, sa se muleze mai bine pe baston la unison cu frecvență beton!!!

  • Evazionistul asta are nu stiu cate firme, tot timpul abonamentele difera de la o luna la alta, si nu elibereaza nici un bon sau vreo chitanta.
    Are FarmacomImpex, Ridler, Micedu trans, Compania Micedu, Micedu Company Turism si Auto Balmir.

  • RUSINE LA 10 KM DE IASI MAXI TAXI ,,,SA PUNA AUTOBUZE .SI ASA ESTE O COMUNA CU DRUMURI JALNICE..

  • Este inadmisibil, servicii sub orice critica. Șoferi neprofesioniști care nu respecta nici măcar locul de stație.. Opresc în spatele Palatului de Justiție deși acolo NU ESTE STAȚIE și blochează atât accesul din Tg Cucu cât și din Independentei ori chiar din zona barierei… Doar banii ii interesează. Iar autoritățile nu își fac datoria. Își bat joc de călători și de ceilalți participanți la trafic

  • Ora de varf = aglomerat – vedeți orice mijloc de transport din lumea asta. Verificați metroul din București, New York sau orice altă locație.
    Se pare că vă place tare să-i pupați in cur pe cei ce nu cotizează la acest ziar de șantaj!

  • ales bules,parpales somaicares daca o sa fim condusi la nivel inalt de asemenea specimene intrucat ei se inmultesc precum gandacii de colorado iar romanii nici macar ca ursii panda?
    in curand vor pune ei presedintele tarii,primarul etc deoarece nu vor mai avea nevoie de votul nostru si asa ei devin majoritate si noi minoritate,numai spun ca suntem si lasi pe deasupra nu mergem la vot!!!!
    bravo lor!

  • Se vede cu ochiul liber că doar frustrații comentează pe aici! Cei ce au mult timp și nu fac niciodată nimic!

  • Bă idioților, nu vă convine că aveți microbuze din oră în oră? Lasă poate o să pună CTP trei curse pe zi să vedem atunci ce mai comentați, țărani împuțiți ce sunteți.

  • Dinti di HAUR are in gura

    Patronul Dinte a facut sedinta cu noi soferii si nea spus ca putem opri oriunde. El a aranjat mersurile la seful politiei….domnul Soric. Si cam asa este, nimeni nu ne opreste in traseu

  • In tara asta, niciodata nu a primat calitatea vietii cetateanului de rand. Profitul conteaza. In cazul acesta, primarul si patronul firmei respective, daca tot au luat de atatea ori cunostinta cu problemele sesizate de cetateni, ar fi trebuit sa gaseasca o solutie, cea mai rezonabila ar fi ca la orele de varf autobuzele sa aiba o capacitate mai mare, pe masura fluxului de calatori.
    Dar cu primarul, degeaba vorbesti, el are somnul asigurat 4 ani in scaunul primariei, misca doar pentru niste poze si laude de sine, ajutat de frate-su, iar patronul firmei respective isi vede linistit de treaba, pentru ca merge si asa.

  • Dna,va rog !

    Asa hal de cioara patron numai în România gasesti

  • El tigan si ea piranda….doamna Mariana Dinte…o imputita care face baie de 3 ori pe zi in speranta ca va scapa de mirosul de ceaules baules… auzi fa, nu mai consuma sapun degeaba, mirosul nu iese din voi !!!

  • Dupa cum a vorbit primarul din orasul Popricani se vede clar legatura cu acest patron dubios. De exemplu buldoexcavatorul lui Dinte presteaza frecvent lucrari pentru primaria Popricani…culmea ca nici soferul nu era angajat cu acte in regula la firma lui Dinte!!!

  • Buna ziua dragi pensionari,
    Ma numesc Dinti Costica si pe strada Tabacului 48 in capat Dacia, la sediul societatii Micedu Company va astept cu cupoanili de pensionar. Va platesc pe loc 50 lei…

  • Si dupa ce aduna un sac de cupoane se apucă de scris cand cu stanga cand cu dreapta, cand cu un ochi cand cu amindoi si deconteaza la Bucuresti la Minister….si statul îi deconteaza meleoane de €€€€. Si uite asa traieste tiganu in lux si opulenta si doamna lui face impachetari cu foița de aur….

  • Degeaba il dati la ziar si comentati “lucruri adevarate” despre acest infractor. Ideea e ca are foarte multi bani si a stiut sa unga peste tot: incepind de la directori precum Varvara sau Foia sau Afloroaie Pricop Cristian sau Iordache Razvan de la Investigatii Economice pina la simpli functionari din Primarie Anaf ISCTR (Marguta cu care este si cumatru). Asa ca nu prea aveti ce sa-i faceti! E beton in pile omul!!!

  • Un cetatean multumit din Popricani

    Taranii din Tipilesti ,Popricani si Vanatori toti niste betivi si putregaiuri care le put piciorele si gura,nu stiu sa vorbeasca decat cu baiii ….da aerulu conditionat mai tare ca vreau sa am 16 grade ,cand afara sunt 40 grade .Tarani bahliuti cu glod intre degete cand se dau jos din autobuz trebuie sa dezifectez toate scaunele si manerele de la usi . Vor sa mearga daca se poate gratis si sa fie cate unul in mijlocul de transport jalnice fiinte.Si aici nu ma refer la toti calatorii mai sunt si civilizati si cu mult bun simt dar sunt putini.Abia astepet sa vina RATC ,sa vedeti atuci jale mare si reclamatii se vor ruga sa se introduca din nou cursele de la micedu .Asa siktir taranilor betivi si puturosi iar cei civilizati le doresc multa sanatate

  • Ma numesc Carcu Ioan si sunt fost sofer al Companiei Micedu patronata de distinsul domn Dinte Costel si doamna Mariana (sa-i dea Dumnezeu sanatate ca are piciorul rupt si are tija in el). Eu lucrez ca sef ocol silvic la Dobrovat si in uichend fac curse la Popricani si Fintinele pentru domnu Dinti, si imi da 150 lei la zi. Plec vinerea si vin duminica si mai fac si eu 450 lei plus ce mai fur la bilete… ma ridic la 700 lei in 3 zile

  • @pentru Un cetatean multumit din Popricani!!!
    Salut calatorule,
    Iti multumesc ca tii cu mine, ca scrii de bini di mini si ca imi ți partea. Sa ma suni in privat sați dau abonament gratis 0740103900
    Dinti Costel

  • Salut! Sunt nea Vali Parasca zis si “Sacarica”, (beau pina nu mai pot). Am lucrat si eu la Dinti si mo dat afara ca eram mai toata ziua matol. Acu, di vreo 2 ani nu mai ari soferi mai ales in wik-end șî mă chesma regulat. Sambata si Duminica cursez pi Popricani di nam treaba. Politia nu ni opreste….îl stie pi patronu Dinti si suntem asigurati. Car 20 di oamini pi scauni si inca 25 in picioari in microbuz di 19 locuri. Banu si iasî si savem si noi di undi mai lua cî ni plateste putin, 100 di lei la zî….

  • De japca care se face la copii nu zice nimeni nimic ,cum să iei la un copil preț bilet ca la un salariat …. hoților.

  • Cand merg la cumparaturi cu sefa mea Mariana Dinte si este intrebata cum vrea sa plateasca, es zice mereu CAȘ…, sefa de unde atita caș, (asa mult stringi la la cucu lui Costel) numerar se zice șefa…numerar! Da ce sa ceri la cioara glas de cuc

  • Profesoru de servici

    Auzi dom Dinti…daca nu era domnu Dan de la finante sa te ajute cu mutatia in Alexandru cel Bun si sa-ti poti da copii la o scoala bună, erai mincat cu ei in Dacia intre tigani. Da, pina la urma erau in elementu lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *