Prima pagină » Titlurile zilei » „Cafteală” între soțiile interlopilor din Iași! Diamantul Roz și Alina Filip și-au smuls părul din cap în fața unui notariat din centru! Adrian Corduneanu și fratele său, Petronel, au fost arbitri (EXCLUSIV)

„Cafteală” între soțiile interlopilor din Iași! Diamantul Roz și Alina Filip și-au smuls părul din cap în fața unui notariat din centru! Adrian Corduneanu și fratele său, Petronel, au fost arbitri (EXCLUSIV)

04 dec. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Scandal în sânul clanului Corduneanu. Zilele trecute, la Iași aveau să se petreacă scene desprinse din filmele tragi-comice. Ramona Corduneanu, „Diamantul Roz” al lui Adrian Corduneanu, s-a luat la ceartă cu Alina Filip, cumnata ei cu care se află în conflict de ceva vreme. Ramona Corduneanu și Alina Filip și-au aruncat cuvinte grele și se pare că s-au agresat fizic. După scandalul care a avut loc în centrul Iașului, ambele au mers să depună plângere la Poliție

Scenă tragicomică în centrul Iașului. Alina Filip și Ramona Corduneanu s-au luat la bătaie! Pentru cei care nu cunosc personajele, trebuie precizat faptul că ambele doamne cochetează cu lumea interlopă. Alina Filip pozează într-o afaceristă de succes cu influențe imobiliare și este soția lui Petronel Corduneanu, unul dintre frații Corduneanu. Ramona Corduneanu este soția lui Adrian Corduneanu, zis Beleaua de la Iași. Ei bine, cele două femei nu-și vorbesc de ani buni și se atacă ori de câte ori prind ocazia. Motivul? Este greu de spus.

Unii spun că ar fi vorba despre bani, alții că ar fi niște reglări de conturi mai vechi. Cert este că, zilele trecute, mai precis pe data de 30 noiembrie 2021, Alina și Ramona s-au întâlnit în fața unui notariat din zona centrală a Iașului. De la câteva cuvinte aruncate până la un scandal în toată regula nu a fost decât un pas. Cele două s-au agresat atât fizic, cât și verbal.

Diamantul Roz și Alina Flip s-au agresat reciproc

După incident, ambele femei au cerut ajutorul Poliției. De asemenea, ambele au certificate medicolegale care atestă urme de agresiuni. Nu este clar cine pe cine a lovit. Ramona Cordunenau susține că a fost lovită, iar Alina Filip la fel. Urmează ca oamenii legii să facă dreptate în acest caz. Pe 30 noiembrie, polițiștii au fost sesizați despre scandal. Au intervenit de îndată la locul indicat și au găsit patru persoane: cele două femei, Adrian și Petronel Corduneanu.

„La data de 30 noiembrie am fost sesizați despre un scandal produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost identificate patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei. Un bărbat și o femeie au fost sancționați conform legii nr.61/1991. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Surse din cadrul anchetei au precizat că Adrian și Ramona Corduneanu au fost cei sancționați.

De unde a început scandalul în familia Corduneanu

Scandalul dintre frații Corduneanu a devenit public după ce în mediul on-line au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. „Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au avut loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc.

Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip. În diferite filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o face în toate felurile pe Alina Filip, în schimb evita să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel. Din câte se pare, certurile în familia Corduneanu ar fi izbucnit din cauza unor proprietăți. Cert este că, „în joc”, a intrat și soția lui Adrian, Ramona. Și aceasta a lansat injurii în diferite filmulețe publice, la adresa Alinei Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *