Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Cafeaua sexuală: băutura afrodiziacă 100% naturală
Cafeaua sexuală: băutura afrodiziacă 100% naturală

Cafeaua sexuală: băutura afrodiziacă 100% naturală

04 oct. 2020, 12:39,
BZI.ro, în Sanatate

Pentru a vă stimula ușor libidoul, vă puteți baza pe soluții naturale și eficiente, care sunt ușor de pregătit. Concentrați-vă pe cafeaua sexuală, noua băutură afrodisiacă 100% naturală!

Știm multe despre cafea, despre beneficiile sale pentru sănătate atunci când este consumata cu moderație, dar nu știm că, amestecata cu anumite ingrediente, ar putea ajuta și la stimularea libidoului nostru.

Noua tendință din Statele Unite este „cafeaua sexuală”: o băutură afrodiziacă 100% naturală, care conferă super-alimentelor un loc primordial. Printre acestea, scorțișoara, cunoscută pentru stimularea vieții sexuale, și pudra de maca, o plantă energizantă care este, de asemenea, poreclită „viagra naturală”. Utilizați ingrediente proaspăt măcinate, de la cafea la condimente, ne sfatuieste Femme Actuelle.

Rețeta cafelei sexuale

Pentru a face o cafea sexuală, aveți nevoie de:

  • 1 ceașcă de cafea neagră
  • 1 lingura praf de cacao cruda
  • 2 linguri de lapte de cocos
  • 1 linguriță de pulbere de maca
  • 1/2 linguriță scorțișoară măcinată
  • 1 lingură de miere

Pentru a face această poțiune magică acasă, nu trebuie să fii expert: În cafea, adăugați pudra de cacao, laptele de cocos, scorțișoara și mierea. Bateți pentru a crea o spumă, apoi adăugați pudra de maca. Consumati-o imediat. Bea această cafea cu miros picant de 2-3 ori pe săptămână pentru a începe să simți efectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *