Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Cafeaua da dureri de cap?
Cafeaua da dureri de cap?

Cafeaua da dureri de cap?

08 aug. 2020, 12:57,
BZI.ro, în Sanatate

Cafeaua da dureri de cap? O cafea tare este deseori recomandată pentru a reduce migrenele. Uneori vă recomandăm să adăugați sare și suc de lămâie pentru o mai mare eficacitate. De asemenea, multe medicamente contra-migrenei fără rețeta conțin cofeină. Cu toate acestea, aceste mijloace de tratare a migrenelor ridică întrebări.

Acest lucru se datorează faptului că cofeina din cafea, ceai deshidratează. Iar deshidratarea promovează migrenele! Prea multă cafea sau, dimpotrivă, scăderea bruscă a acesteia poate provoca, de asemenea, dureri de cap. Din această cauză, este discutabil dacă cofeina este de fapt bună pentru reducerea simptomelor migrenei. Dacă consumați cofeină în mod regulat, rămâneți la un consum de 100 mg sau chiar 200 mg maxim pe zi.

Cafeaua da dureri de cap?

Fara doar si poate, mâncarea poate juca un rol în prevenirea, ameliorarea sau declanșarea migrenelor, chiar dacă rolul lor este adesea variabil și opac. Aici poate fi utilă consultarea unui medic, neurolog și / sau nutriționist pentru un sprijin de specialitate.

Unele orientări alimentare pot avea un impact asupra apariției convulsiilor. Este recomandabil în special să urmați o dietă sănătoasă și echilibrată și să vă monitorizați greutatea pentru a evita excesul de greutate. În plus, consumul de produse proaspete și de casă poate reduce riscul de a fi expus la conservanți, arome artificiale sau drojdii care pot promova migrene. Se recomandă pacienților cu migrează să consume:

– Mai multe mese mici în timpul zilei, mai degrabă decât trei mese mari pentru a menține nivelul stabil de glicemie și pentru a limita sentimentele de foame
– O cantitate mare de fructe și legume proaspete (morcov, conopidă, dovlecel, etc.)
– Semințe (dovleac, susan, floarea soarelui)
– carne în cantitate măsurată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *