Prima pagină » Coronavirus » Cadru medical din Spitalul Județean Covasna, confirmat cu coronavirus
Cadru medical din Spitalul Județean Covasna, confirmat cu coronavirus

Cadru medical din Spitalul Județean Covasna, confirmat cu coronavirus

22 mart. 2020, 16:49,
în Coronavirus

Autoritățile din Covasna anunță că un angajat al Spitalului Județean de Urgență a fost infectat cu noul coronavirus.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a confirmat, duminică, faptul că unul dintre angajaţi a fost diagnosticat cu COVID-19.

Trei secții, plasate în carantină

Potrivit unui comunicat de presă, printre primele măsuri dispuse s-au numărat plasarea în carantină a trei secţii şi „decontaminarea” spitalului.

„Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Dr. Fogolyán Kristóf’ Sfântu Gheorghe a dispus duminică, 22 martie 2020, plasarea sub carantină a secţiilor Obstetrică-ginecologie, Neonatologie, respectiv Sala de naşteri ca urmare a confirmării infecţiei cu COVID-19 – coronavirus la unul din angajaţii încadraţi la aceste secţii”, se arată în comunicat.

În presa locală circulau, pe surse, anterior, aceste informații, conform cărora doi ginecologi din Sfântu Gheorghe, care au fost la schi în Austria, la întoarcere au revenit la muncă, unde au intrat în contact și cu persoanele din spital, cât și cu cele din cabinetul privat. Existau informații și despre secția de Obstretică-ginecologie care a fost închisă. Persoanele în contact cu aceste două persoane au fost trimise în izolare. Se fac teste, un medic fiind deja confirmat pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024