Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cadouri pentru nași de botez. Idei tematice legate de fericitul eveniment

Cadouri pentru nași de botez. Idei tematice legate de fericitul eveniment

08 dec. 2022, 13:09,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața unui copil părinții se străduie să găsească cele mai speciale cadouri pentru nași de botez. Botezul este un eveniment unic, atât pentru părinții copilului, cât și pentru copilul însuși. În această zi, bebelușul primește cheia de la ușa minunată numită „viață”, care îi este dăruită de nașii săi.

Conform unei tradiții îndelungate, nașii ar trebui să îi dăruiască finuțului lor un cadou sub forma unei cruci, confecționată din orice material, lemn, aur, argint sau aluminiu. Nașii îi pot oferi copilului și un scutec în care să fie înfășurat în timpul botezului. De asemenea, părinților li se poate oferi un prosop nou, cu un design frumos și colorat. Copilul va avea nevoie aceste lucruri după ce preotul îl va boteza.

persoana care intinde un cadou cu funda rosie altei persoane

Cadourile pentru nași pot fi, de asemenea, exclusive sau subtile

Cadouri pentru nași de botez. Ce să alegi dintre un dar simbolic sau unul memorabil?

Din punct de vedere spiritual, nașii, copilul și părinții bebelușului devin o mare familie. Toți sunt uniți prin sacramentul botezului și dobândesc o legătură spirituală unii cu alții. Prin urmare, nașii nu trebuie să fie neglijați de părinții finului, iar pentru aceasta trebuie să ofere și ei cadouri însoțite de mesaje drăguțe.

Cadourile pentru nași pot fi simbolice, pot avea o anumită semnificație sau pot fi memorabile, de exemplu, un tablou cu fotografia finuțului. Dar nu este suficient să oferiți doar o fotografie a bebelușului. Tabloul poate fi dăruit în plus alături de un album foto mare de arhivă cu mai multe momente ale ambelor familii.

persoana care intinde un cadou cu funda rosie altei persoane

Cadourile pentru nași pot fi simbolice

Cadourile pentru nașii de acest gen nu numai că vă vor ajuta să le amintiți de finul lor iubit, dar, de asemenea, vă vor permite să puneți într-un album foto și alte fotografii cu amintiri noi. Ca un cadou alternativ, nașilor li se pot oferi trofee sau cupe cadou. Acestea pot fi gravate special, de exemplu „cei mai buni nași de pe planetă”. Un astfel de cadou versatil pentru nași va face un mare sigiliu de aprobare și cu siguranță îi vor înveseli.

Cu ce pot fi recompensați nașii? Idei îndrăznețe

Nașii pot fi, de asemenea, recompensați cu medalii cadou gravate individual, de exemplu „Nași fericiți” sau „Cei mai încântători nași”. Aceste medalii pot fi împachetate într-o cutie de cadou asortată și legate cu o panglică de satin strălucitoare. Această idee de cadou poate fi aplicată și de Crăciun pentru ați surprinde iubitul.

nasi care tin in brate un bebelus in fata unui preot care citeste din biblie

Conform unei tradiții îndelungate, nașii ar trebui să îi dăruiască finuțului lor un cadou sub forma unei cruci

Cadourile pentru nași pot fi, de asemenea, exclusive sau subtile. De exemplu, cărțile cu arborele genealogic ar fi potrivite. De obicei, acestea au o copertă din piele și pot fi echipate suplimentar cu huse de cadou. În această carte, puteți pune orice informație despre nașii înșiși și despre strămoșii lor, inclusiv adăugarea unei fotografii a finului sau a finuței. În cele din urmă, cadourile pentru nași, oricare ar fi ele, ar trebui să fie oferite din inimă.

Oferirea de cadouri pentru nași de botez nu trebuie omisă, deoarece acest gest spune multe noilor membri de familie. În primul rând, nașii vor înțelege că părinții bebelușului apreciază nespus de mult dorința lor de a ajuta la creșterea copilului, de a participa la dezvoltarea spirituală a copilului și de a se alătura bisericii. Familia dobândește noi rude, iar un mic cadou va fi întotdeauna o amintire a acestei ocazii fericite. Nu este necesar să alegeți ceva scump drept cadou. Un mic suvenir sau ceva legat tematic de fericitul eveniment este suficient. Principalul lucru este ca darul să fie oferit din inimă.

bebelus care este tinut in brate de nasi in fata unui preot in biserica

Botezul este un eveniment unic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *