Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cadoul pe care Smaranda Știrbu l-a făcut fanilor săi: Ce a pregătit vloggerița împreună cu trupa 5GANG

Cadoul pe care Smaranda Știrbu l-a făcut fanilor săi: Ce a pregătit vloggerița împreună cu trupa 5GANG

29 dec. 2021, 16:03,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Smaranda Știrbu împreună cu trupa 5GANG au investit multe resurse pentru a-și surprinde fanii înainte de Revelion. Cei mai renumiți influenceri din România au pregătit pentru admiratorii săi un cadou nemaipomenit de sărbători.

Selly unul dintre cei mai populari vloggeri din România alături Dorian Popa, Diana Condurache, Smaranda Știrbu și alții au lansa filmul „Tabăra”. Are o zi de când a fost lansată producția cinematografică dar deja este sold out în multe dintre cinematografele din România. Această producție este ultimul proiect al trupei 5GANG.

smaranda stirbu intr-o tinuta extravaganta

Smaranda este studentă la medicină

Smaranda Știrbu anunță lansarea filmului „Tabăra”: Ce subiect tratează pelicula

Ultimul proiect lansat de grupa 5GANG tratează un subiect foarte actual. Tema proiecției cinematografie constă în dependența de tehnologie. Acest film este extrem de actual pentru tânăra generație. Smaranda Știrbu a anunțat pe pagina sa de Instagram lansarea filmului, mulțumind echipei cu care a colaborat.

„Vreau sa multumesc in mod special echipei cu care am lucrat, sunt foarte recunoscatoare pentru faptul ca mi s-a oferit sansa de a juca in acest film alaturi de alti oameni minunati si foarte talentati.”

Tânăra bloggeriță este extrem de bucuroasă să vadă cât de multe persoane au venit să o susțină. Smaramda Știrbu mărturisește că a fost un proiect extrem de greu de realizat. Filmul a fost filmat într-o perioadă dificilă pentru întreaga populație, având în vedere circumstanțele pandemice.

smaranda stirbu cu selly la lansarea filmului

Smaramda Știrbu mărturisește că a fost un proiect extrem de greu de realizat

Smaranda Știrbu spune că a rămas extrem de impresionată de valul de aprecieri venit în urmai primei vizionări a filmului pe ecranul de cinema. De asemenea, prietena lui Selly a menționat că din prima zi sălile de cinema au fost full rezervate în majoritatea orașelor din țară.

„“Tabăra” a fost aseară sold out în majoritatea orașelor din țară, iar astăzi cinematografele au introdus difuzarea filmului în mai multe săli.”

Echipa 5GANG și-a bătut toate recordurile prin producția cinematografică „Un altfel de Crăciun”. Acest film a reușit să doboare toate recordurile de spectatori.

smaranda stirbu intr-o tinuta extravaganta

Cu siguranță Smaranda Știrbu este cunoscută de toată România, fiind și prietena celui mai popular vlogger Selly

Smaranda Știrbu uimește prin aparițiile sale de pe social media: În ce ipostaze apare vloggerița pe Instagram

Cu siguranță Smaranda Știrbu este cunoscută de toată România, fiind și prietena celui mai popular vlogger Selly. Tânăra este extrem de frumoasă, pozând în diferite ținute extrem de extravagante. Frumoasa blondină s-a făcut remarcată prin stilul vestimentar dar și prin look-ul inedit atât pe rețelele de socializare cât și în cadrul diferitelor emisiuni TV. Cuplul este invitat la multe evenimente mondene, unde uimesc de fiecare dată cu ținutele sale inedite.

Smaranda este studentă la medicină, fiind foarte implicată și pe pagina sa de Instagram. Aceasta postează multe fotografii, împărtășind comunității sale momentele din viața sa. De asemenea, tânăra are și multe colaborări pentru care investești mult timp și efort. Cu siguranță, efortul vloggeriței este răsplătit prin zecile de mii de aprecieri la postările acesteia.

smaranda stirbu cu par cret

Frumoasa blondină s-a făcut remarcată prin stilul vestimentar dar și prin look-ul inedit

Smaranda Știrbu are o comunitate extrem de mare, peste 500.000 de oameni o urmăresc zilnic pentru activitatea ei de pe social media. De asemenea, mulți fani sunt înnebuniți după vloggeriță din cauza relației pe care o are cu Selly, cei doi fiind colegi de liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *