Prima pagină » National » Cadavrul unui bărbat de 32 de ani, cu multiple plăgi la nivelul gâtului şi braţelor, a fost găsit pe un teren viran
Cadavrul unui bărbat de 32 de ani, cu multiple plăgi la nivelul gâtului şi braţelor, a fost găsit pe un teren viran

Cadavrul unui bărbat de 32 de ani, cu multiple plăgi la nivelul gâtului şi braţelor, a fost găsit pe un teren viran

12 aug. 2024, 19:20,
în National

Cadavrul unui bărbat de 32 de ani, cu multiple plăgi la nivelul gâtului şi braţelor, a fost găsit pe un teren viran din Baia Mare, în spatele unor hale. Polişiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat, transmite News.ro.

„Astăzi, la ora 12:01, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe în teren viran, amplasat în spatele unor hale de producţie din Baia Mare, strada Bazaltului, se află o persoană decedată. La faţa locului a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Cătălina, având mai multe plăgi la nivelul gâtului şi braţelor”, a transmis, luni, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că trupul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

„La nivelul inspectoratului de poliţie s-a constituit o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a mai transmis sursa citată.

Un cadavru a fost găsit pe un câmp din Vrancea

Reamintim fapul că un cadavru a fost descoperit pe un câmp, lângă localitatea Hângulești din Vrancea.

Oamenii legii au fost sesizati cu privire la faptul că pe un drum agricol au fost găsite mai multe fragmente de cadavru uman, mai exact fragmente osoase cu țesut și organe.

„La data de 9 august, ora 21,30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vulturu, judeţul Vrancea, cu privire la faptul că, în timp ce se întorcea de la activităţile agricole, a observat pe un drum agricol din extravilanul comunei Vulturu, sat Hânguleşti, mai multe rămăşiţe osoase. Imediat, a fost constituită o echipă de cercetare care s-a deplasat la faţa locului, unde a identificat o porţiune dintr-un craniu, precum şi alte fragmente osoase”, a precizat IPJ Vrancea.

Aceștia au făcut verificări pentru stabilirea identității persoanei respective și modului în care a avut loc tragicul eveniment. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *