Prima pagină » Turism » Info Turism » Cada lui Zeus pe Muntele Olimp – FOTO

Cada lui Zeus pe Muntele Olimp – FOTO

28 ian. 2020, 14:13,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:29660;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Cada lui Zeus. Grecia este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din lume. An de an milioane de turiști vizitează aceasta tara magnifica. Intre aceștia se găsesc și foarte mulți turiști romani. Cei mai mulți dintre romani aleg aceasta destinație pentru este una accesbila din punct de vedere al preturilor. Daca alegi vizitezi tara Elena trebuie neapărat vezi un monument natural spectaculos. Este vorba despre Cada lui Zeus.

Cada lui Zeus. Cum ajungi acolo

Traseul spre Cada zeului pornește din Orașul de piatra, adică Litochoro. Acesta se prezinta sub forma unui orășel frumos cu străduțe pietruite, care face urcarea destul de ușoară furandu-ți ochii cu peisajele sale spre muntesi cu șirurile de căsuțe drăguțe. Din oraș se trece într-o mica pădure. Aici este marcat și locul de intrare în Parcul National Olimp. Traseul merge apoi prin pădure și de-a lungul stăncilor, pe marginea canionului răului Enipeas.

În sfârșit, finalul traseului este Cada zeului suprem. Aceasta frumusețe naturala nu ai cum o remarci. Mai exact este o cascada în 3 trepte destul de mica, dar frumoasa, care formează câteva locuri în care apa este destul de adâncă pentru a capătă o culoare desprinsa din legende!

Legendele locale spun aici se scalda în vremuri zeul suprem al grecilor, Zeus, alaturi de nimfele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *