Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsnicie. Imagini de colecție de la nuntă

Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsnicie. Imagini de colecție de la nuntă

09 iun. 2024, 19:10,
în Cancan ultimă oră

Andreea și Cabral Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsătorie, marți, 4 iunie. Cuplul a distribuit pe rețelele de socializare o imagine din ziua nunții lor, alături de un mesaj drăguț, în stilul lor caracteristic.

Andreea și Cabral Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsnicie

Andreea Ibacka și Cabral au sărbătorit pe 4 iunie 13 ani de când au devenit soț și soție. Simpaticul cuplu, care i-a cununat pe Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu în acest weekend, a distribuit în mediul online două imagini – una din ziua nunții și alta de acum, la 13 ani de când și-au spus „Da”.

„Primii 13 ani cu de toate. La mulți ani nouă! Naşii lui 2024 vs Mirii lui 2011. Swipe left să vezi cum întinerim cu 13 ani”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cunoscuți pentru umorul lor, cei doi nu se feresc să povestească în mediul online întâmplări amuzante din viața lor de zi cu zi.

Deși nu au dezvăluit cum au ales să sărbătorească ziua cea mare, aceștia au fost alături, în weekend, de Roxana Hulpe și soțul ei, ai căror nași de cununie au fost. La petrecere, Andreea a purtat o rochie argintie elegantă, cu mânceci bufante, în timp ce Cabral a avut un costum verzui și un tricou negru.

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului românesc „Inimă de țigan”, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„M-am cunoscut cu Cabral la „Inimă de țigan”, un proiect, într-adevăr, de succes. Noi munceam atât de mult, adică aveam 12 ore de filmare, o oră pauză de masă, trei ore pe drum. Nouă ne rămâneau foarte puține ore în care să dormim. Mă duceam și la facultate atunci”, a povestit actrița în urmă cu mai mult timp.

Deși formează un cuplu de invidiat, Cabral spune că nu și-ar dori să mai lucreze alături de soția lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *