Prima pagină » Radio » Actualitate » Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 15 ani de relație. Destinul i-a adus la locul primului sărut

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 15 ani de relație. Destinul i-a adus la locul primului sărut

26 mai 2023, 13:52,
în Radio

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 15 ani de relație, ocazie cu care celebrul prezentator i-a transmis un mesaj emoționant soției sale. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pe când jucau în telenovela „Inimă de țigan”. Astfel, din 2011, Cabral și Andreea și-au unit destinele, iar cu timpul familia lor s-a mărit, având acum patru membri.

De un deceniu și jumătate, Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cererea în căsătorie a venit la trei ani de relație, iar anunțul a fost făcut în emisiunea „Povestiri de noapte”, prezentată chiar de Cabral.

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 15 ani de relație

Cabral și frumoasa lui soție, Andreea Ibacka, sunt căsătoriți din 2011 și au împreună doi copii, o fetiță (Namiko) și un băiețel (Tiago). Recent, îndrăgitul cuplu a împlinit 15 ani de relație, iar destinul i-a readus chiar în locul în care s-au cunoscut, pe platourile de filmare din Buftea.

Întâmplarea a făcut ca, în ziua în care și-au aniversat relația, cei doi să se afle în locul în care a avut loc primul sărut. Carismaticul prezentator a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care le povestește fanilor săi că el și frumoasa sa soție s-au întors pe platoul de filmare unde început povestea lor de dragoste.

„Acum fix 15 ani ajungeam în Buftiwood la concluzia că ar fi interesant să ne sărutăm. Cu foc. Au trecut 15 ani și ne-am întors azi în Buftea să filmăm ceva, din pură întâmplare, după fix 15 ani. Andreea, frumușico, tot mi se pare că n-are cum… dar are!

Poate nu recunoașteți casa din spatele nostru… e Casa State din Inimă de Țigan. #băinene, câte amintiri…”, a scris Cabral pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apare împreună cu soția sa.

Cabral nu mai doarme împreună cu soția sa

În urmă cu ceva timp, Andreea Ibacka povestea că ea și Cabral nu mai împart același pat. Viața de părinți i-a făcut să își petreacă nopțile în camere separate, fiecare dormind cu câte un copil. Totuși, Andreea menționa atunci că își dorește să reamenajeze casa astfel încât cei mici să aibă camera lor, iar actrița să poată dormi din nou alături de soțul ei.

„Pozele acestea sunt făcute acasă, în camera mea preferată. I-aș spune camera lui Namiko Ibacka, fiindcă așa ne-a fost vorba. Cu mobilă făcută pe comandă, în culori pastel și cu accente copilărești. Dar cum ea și-a exprimat opțiunea să doarmă cu soțul (al meu, nu al ei) până la 20 de ani… impropriu spus că e camera lui Namiko.

Cert e că de vreo câțiva ani la noi acasă nu se mai știe a cui e camera sau cine e coleg de cameră cu cine. De fapt, nici nu ne trezim de fiecare dată în formula sau încăperea în care am adormit. Optimistă, totuși, eu mă pregătesc pentru mai multă disciplină în acest sens. Planul ar fi cam așa:
– Namiko la etaj, în camera ei, acum a lor (wannabe);
– Tiago în patul de jos, în camera lor;
– Eu înapoi în matrimonial, după ani;
– Soțul de-a stânga mea (când e închis la festival, știți ce zic)”, a scris Andreea Ibacka, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`