Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cabral revine în televiziune dupa ce a luat o pauză. Primele declarații despre emisiune

Cabral revine în televiziune dupa ce a luat o pauză. Primele declarații despre emisiune

23 feb. 2023, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Din 6 martie, Cabral se întoarce cu familii noi, ediții speciale și o mulțime de întrebări surprinzătoare. În fiecare zi, de la ora 18:00, pe PRO TV și VOYO.

După o pauză din televiziune, Cabral se întoarce pe micul ecran, iar anunțul a fost făcut chiar de el. Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice dornice să răspundă la tot felul de întrebări nebune.

Cabral: „Suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii”

Prezentatorul a spus că i-a prins bine pauza, dar revine cu mai multă energie și cu familii și mai simpatice.

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

Ce spunea prezentatorul despre pauza din televiziune

Cabral Ibacka a scris pe blog-ul lui un text care a ridicat câteva semne de întrebare. Într-o notă tristă, prezentatorul de televiziune a mărturisit că are nevoie de o pauză mai lungă, deoarece a obosit.

„Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat.

Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi. Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei”, este o parte din mesajul scris de Cabral, pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *