Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cabral, prima imagine cu fiul său! Prezentatorul TV, ipostază emoționantă alături de băiețelul lui: „Uitasem cât…”

Cabral, prima imagine cu fiul său! Prezentatorul TV, ipostază emoționantă alături de băiețelul lui: „Uitasem cât…”

10 oct. 2021, 11:40,
în Cancan ultimă oră

Vedeta a postat prima fotografie cu cel de-al treile copil al său pe rețelele de socializare.

Cabral și Andreea Ibacka traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui cuplu. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, iar acum se pot lăuda că au setul complet! Namiko are oficial încă un partener de joacă, căci în urmă cu câteva zile mama ei l-a adus pe lume pe frățiorul ei, un bebeluș perfect sănătos. Blondina și băiețelul au ajuns și acasă în urmă cu puțin timp, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare chiar de către prezentatorul TV. Acesta retrăiește pentru a treia oară cele mai frumoase și puternice emoții. 

Cabral a postat prima imagine cu fiul său nou-născut 

Prezentatorul TV este tătic pentru a treia oară, dar emoțiile sunt la fel de puternice ca prima dată! Cabral și-a luat pentru prima dată fiul în brațe, după ce Andreea Ibacka și micuțul au ajuns acasă de la

maternitate. Pe chipul acestuia se poate citi emoția, fericirea pură și dragostea necondiționată pe care i-o poartă fiului său. Vedeta recunoaște că aproape uitase cât de mici sunt bebelușii, căci a trecut ceva timp de când Namiko a venit pe lume. 

„Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, a scris Cabral la descrierea fotografiei în care își ține în brațe băiețelul. 

Andreea Ibacka, primele declarații după naștere

Actrița a făcut și primele dezvăluiri pe rețelele de socializare, după ce a născut, mai ales că internauții așteptau cu sufletul la gură să afle toate detaliile. Andreea Ibacka spune că fiul ei a primit nota maximă la naștere. Mai mult, blondina spune că bebelușul nu seamănă absolut deloc cu Cabral. 

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie.

M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși.(…)

ebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”,  a declarat Andreea Ibacka pe rețelele de socializare, după ce a născut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *