Prima pagină » Radio » Actualitate » Cabral Ibacka, detalii inedite despre părinți. Cum și-a pedepsit prezentatorul tatăl biologic

Cabral Ibacka, detalii inedite despre părinți. Cum și-a pedepsit prezentatorul tatăl biologic

30 iun. 2023, 11:17,
în Radio

Cabral Ibacka este foarte cunoscut publicului însă mai puține lucruri se știu despre părinți, în special cu privire la tatăl său biologic. Nu mai e niciun secret că prezentatorul este foarte atașat de mama sa, care l-a crescut singură, în primii ani. În ceea ce-l privește pe tatăl lui Cabral, originar din Congo, acesta l-a părăsit la scurt timp după naștere.

Cabral și-a construit un nume în showbiz-ul din România, fapt care a necesitat multă ambiție și muncă din partea lui. Mama prezentatorului este româncă, iar tatăl său este originar din Congo. Din nefericire, tatăl lui Cabral i-a părăsit pe el și pe mama lui, la câteva săptămâni după ce a venit pe lume. În ceea ce o privește pe mama lui Cabral, Argentina Boldea, aceasta este o femeie de excepție.

Cabral Ibacka, detalii inedite despre părinți

După cum aminteam, Cabral este foarte atașat de mama sa, ba chiar și de tatăl său adoptiv. Argentina Boldea a fost în trecut vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact. Din punct de vedere profesional, aceasta a ocupat o funcție de conducere la Bancorex, în Buzău.

În ceea ce privește relația lui Cabral cu tatăl său biologic, Alexandre Ibacka, aceasta a fost dintotdeauna delicată, prezentatorul neputând uita faptul că părintele său l-a abandonat. Alexandre Ibacka este un fost Ministru al Sănătății în Congo și un medic foarte apreciat, însă în 2021 a fost încarcerat din motive politice, fiind eliberat în cele din urmă.

În urmă cu ceva timp, Cabral și-a amintit cum tatăl său a revenit brusc în viața lui cu pretenția de a-l lua pe continentul african.

„S-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo. Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat”, a povestit Cabral.

Cum a evoluat relația lui Cabral cu tatăl biologic

Vedeta Pro TV are în continuare o relație delicată cu tatăl biologic, însă comunicarea dintre cei doi a devenit mai bună cu timpul. Mai ales că Alexandre Ibacka a luat parte și la nunta prezentatorului cu actuala soție, Andreea. Cu toate acestea, Cabral îl consideră un părinte adevărat pe soțul mamei sale, Mircea Boldea.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferență. Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun”, spunea Cabral, cu ceva timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *