Prima pagină » Cancan » Cabral Ibacka are trei copii și este în culmea fericirii. Prima reacție după ce a devenit tată de băiat

Cabral Ibacka are trei copii și este în culmea fericirii. Prima reacție după ce a devenit tată de băiat

06 oct. 2021, 11:23,
în Cancan

Fericire mare în familia lui Cabral Ibacka după ce vedeta tv are acum trei copii și, cel mai important, are și un băiat, după ce Andreea Ibacka a născut marți, 5 octombrie. Imediat după naștere, îndrăgitul prezentator a publicat un mesaj prin care le spunea fanilor că soția și băiețelul sunt bine. Cabral și Andreea sunt căsătoriți de 10 ani și mai au o fiică – Namiko – în vârstă de 3 ani.

Vedeta TV Cabral Ibacka a devenit tată pentru a treia oară după ce soția prezentatorului a dat naștere un băiețel perfect sănătos. Andreea Ibacka anunțase încă de marți dimineața că a intrat în travaliu și se îndreaptă spre spital. Imediat după naștere, Cabral le-a dat vestea cea mare fanilor, printr-un mesaj postat pe contul de socializare.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris prezentatorul de la „Ce spun românii”.

Cabral Ibacka, tatăl a trei copii

Vedeta tv Cabral se poate declara un tătic foarte fericit, acesta având nu mai puțin de trei copii. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” are o fiică din prima căsnicie, care se numește Inoke și are 19 ani. De asemenea, el mai are o fetiță, Namiko, din actuala căsătorie, dar și un băiat, care s-a născut marți, 5 octombrie 2021.

Chiar dacă atunci când Andreea Ibacka a anunțat cea de-a doua sarcină, Cabral a spus că nu vrea să afle sexul copilului până la naștere, soția vedetei tv a dezvăluit că vor avea un băiat. Astfel, putem spune despre Cabral Ibacka că este un soț și un tată fericit și împlinit totodată.

Cum se simte Andreea Ibacka după naștere

Marți, Andreea Ibacka a născut pentru a doua oară, soția lui Cabral aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. În momentul de față, cei doi soți sunt cât se poate de fericiți, acum că familia lor s-a extins.

În urmă cu câteva luni, Andreea Ibacka a dezvăluit cum i-a dat vestea soțului ei. În stilul său caracteristic, Cabral a glumit și a spus că pleacă de acasă până când copilul va ajunge la liceu. Acum, după ce a născut, actrița Andreea Ibacka este un pic obosită, dar fericită că nașterea a decurs bine, fără probleme și complicații.

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de mai bine de zece ani, cei doi cunoscându-se mai înainte cu patru ani, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. În pofida trecerii timpului, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, dar au întâmpinat și dificultăți de-a lungul anilor, așa cum se întâmplă în orice căsnicie.

„Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor. Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative”, a spus Andreea Ibacka în urmă cu câteva luni. În altă ordine de idei, Cabral Ibacka are acum trei copii de care se bucură nespus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`