Prima pagină » Cancan » Cabral a surprins pe toată lumea când a spus ce se întâmplă între el și Andreea Ibacka, după 12 ani de mariaj. „Nu o mai suport”

Cabral a surprins pe toată lumea când a spus ce se întâmplă între el și Andreea Ibacka, după 12 ani de mariaj. „Nu o mai suport”

09 nov. 2023, 14:20,
în Cancan

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mult timp, iar în urmă cu 12 ani au făcut marele pas la altar.

Din mariajul lor a rezultat și doi copii, Namiko și Tiago, cu care se mândresc de câte ori au ocazia. De-a lungul anilor, prezentatorul și partenera lui de viață au demonstrat că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar testul timpului l-au trecut cu brio. Cu toate acestea, cei doi au recunoscut de multe ori că se mai întâmplă să mai aibă parte și de momente tensionate sau situații neplăcute.

Ei bine, acest lucru îl mai confirmă odată Cabral, care a oferit recent un interviu inedit. Cu simțul umorului de care a dat dovadă de-a lungul timpului, prezentatorul a făcut o dezvăluire de-a dreptul surprinzătoare.

Cabral, despre Andreea Ibacka după 12 ani de mariaj

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au reușit să clădească împreună o familie de-a dreptul minunată. În prezent, cei doi se implică activ în creșterea micuților, însă își fac timp și pentru desfășurarea activităților profesionale. Cât despre relația lor, se știe deja că se înțeleg foarte bine, însă mai fac câteodată haz de necaz în anumite situații. Cel care a obișnuit pe toată lumea cu simțul umorului este Cabral, care recent a oferit un interviu inedit.

Astfel că atunci când a fost întrebat despre soția lui, el a oferit un răspuns de-a dreptul surprinzător, care cu siguranță i-a amuzat pe fani. Mai exact, prezentatorul a spus în glumă că nu o mai suportă pe soția lui și că a tot chemat pe cineva să o ia de la el, însă ea nu vrea să plece.

După replicile amuzante, acesta a precizat exact ce se întâmplă cu el și partenera lui în această perioadă. Se pare că rolul de părinți îi bucură din plin, însă recunosc faptul că uneori simt oboseala.

„Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia, dar nu vrea să plece! (râde) Noi suntem cu piticii ăia doi. În momentul în care nu ne mai facem griji de limitele noastre proprii, ne obosesc în așa hal în care noi nu mai reacționăm!”, a mărturisit Cabral, în cadrul unui interviu, pentru ciao.ro.

Cum s-a schimbat viața prezentatorului

Cabral este un tată împlinit pe deplin, căci are 3 copii cu care se mândrește și pe care îi iubește nespus. Din mariajul cu Andreea Ibacka, prezentatorul are doi copii cu vârste între 5 și respectiv 2 ani, iar dintr-o fostă relație are o fiică ce astăzi este o adevărată domnișoară, având în vedere că a ajuns la vârsta de 21 de ani.

Rolul de tată îl bucură extrem de mult, însă recunoaște că viața lui s-a schimbat pe parcursul anilor, atunci când copiii au apărut pe lume. Se pare că micile schimbări au apărut în principal pe partea profesională, astfel că soțul Andreei Ibacka și-a dorit foarte mult să aibă mai mult timp pentru familie, iar din acest motiv a renunțat la anumite proiecte mărețe.

„Am fost și sunt constant, nu cred că s-a schimbat mare lucru, ce s-a schimbat poate față de meseria mea e că am încercat să-mi fac timp mai mult pentru familie, mai mult decât reușeam înainte. Și la priorități. Nu am mai vrut să facem proiecte mari, de succes, să facem încasări, ci să stăm cu copiii și chiar mi-a reușit, mai ales de când s-a născut și cel mic.”, a mai spus prezentatorul TV, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *