Prima pagină » Turism » Cazare » Cabana La Tiby – Porumbacu de Sus
Cabana La Tiby - Porumbacu de Sus

Cabana La Tiby – Porumbacu de Sus

31 oct. 2019, 14:59,
în Turism

Cabana La Tiby. Cabana La Tiby este o unitate primire turistică din zona Transfăgărășanului, chiar în inima Transilvaniei. Oricând poate fi o opţiune de cazare pentru cei care aleg o vacanţă la volanul maşinii. Pensiunea se prezintă ca o cabană la munte cu rău ce trece prin curte, departe de zgomotul oraşelor. Este situată în zona turistică Porumbacu de Sus şi este înconjurată de pădure şi linişte totală.

Pensiunea se bucura de o zonă încă autentică, fără numeroşi turişti şi popasuri multiple, o zonă unde poţi face drumeţii în linişte, cabana fiind pe traseul înspre vârful Negoiu. Locul de aici mai este cunoscut pentru ospitalitatea localnicilor.

Descriere cabană

Pensiunea are 4 dormitoare, un living spaţios cu bucătărie deschisă, o baie şi un wc de serviciu, o terasă la etaj de unde se văd munţii şi o terasă la parter acoperită. De asemenea mai deţine un foişor pentru vremea rece, un loc de grătar acoperit şi o curte imensă cu locuri de paracare proprii. Aici vei avea loc să te bucuri pe deplin împreună cu prietenii, familia şi toţi cei dragi ţie.

La parter găsiţi un living spaţios, o bucătărie complet utilata şi o baie cu cabina de duş. La etaj sunt 4 dormitoare, 3 dintre ele cu pături matrimoniale iar ultimul cu 1 pat single. La etaj se mai găseşte o baie de serviciu. În living se poate dormi pe canapea fiind una extensibilă.

Două dintre dormitoare permit accesul la o terasă cu vedere directă spre munte. Atât la etaj cât şi la parter există câte o terasă, ambele acoperite.

Curtea este spaţioasă, având loc de grătar acoperit, foişor, spaţiu verde, terasa cu vedere la rău, parcare proprie şi zona de hamace chiar la rău.

Cabana La Tiby. Servicii

Animale acceptate
Activităţi teambuilding
Vânzare produse locale
Biciclete de închiriat
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`