Prima pagină » Local » Ca în filme! Bărbatul atacat azi noapte în cartierul Alexandru a fost împuşcat în gât, dintr-o maşină. Echipajul SMURD nu a mai găsit victima la fața locului – UPDATE

Ca în filme! Bărbatul atacat azi noapte în cartierul Alexandru a fost împuşcat în gât, dintr-o maşină. Echipajul SMURD nu a mai găsit victima la fața locului – UPDATE

02 feb. 2023, 07:24, 9 ,
în Local

Scene ca în filmele din Hollywood s-au produs azi noapte în cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi. Un bărbat a fost împuşcat în gât, dintr-o maşină. Individul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi cu o mașină personală.

Citește și: Iată prima reacţie a autorităţilor după incidentul de azi noapte, unde un bărbat a fost împuşcat, în cartierul Alexandru din Iaşi

UPDATE: Un echipaj SMURD Iași s-a deplasat la fața locului, dar victima nu se mai afla acolo.

„După împușcat a fost SMURD-ul, dar nu l-a mai găsit acolo. Plecase cu mașina particulară spre spital”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Citește și: Incredibil! A fost folosită o armă de foc în atacul din Alexandru cel Bun. Cine este victima? 

Știre inițială

Medicii UPU Iaşi au transmis detalii despre starea de sănătate a pacientului.

„În această gardă a fost adus cu o mașina privată un bărbat de 40 ani, cu o plagă în regiunea cervicală anterioară, din faţa blocului de prin Alexandru, prin împuşcare dintr-o maşină (îl cunoştea din câte am înţeles). Pneumotorax drept diagnosticat și drenat în UPU, internat în clinica 1 chirurgie- compartiment chirurgie toracică”, au transmis reprezentanții UPU Iași.

Oamenii legii au împânzit zona și au demarat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citește și: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, detalii despre starea de sănătate a bărbatului împușcat în gât, la Iași 

Comentarii
  • politia nu patruleaza la minerva alexandru ,dorm prin masini si incaseaza bani degeaba din munca si taxele noastre !

  • Cei din militia alexandru nu isi fac datoria ,le.am spus acum 5 ani ca o escroaca din ratc a jefuit o batrana pe patu de moarte din alexandru si ia furat din casa lucruri de milioane ,leam vazut cu ochii mei ,fam batranei nepasatoare bucuroasa doar ca a castigat apartamentul ..am spus militiei sa se autosesizeze dar acestia au ridicat din umeri si au spus ca nu se complica odata ce fam nu depune plangere ..si asa a ramas escroaca cu o avere de 2 masini de teren …

  • Ce faceti cu escrocii tagani din piata alexandru care se dau drept moldoveni ce vand alcool tigari medicamente ilegal ,marfa expirata si alterata ?

  • Ce faceti cu taganii speculanti de flori care fac galagie mizerie si ocupa trotuarul de la minerva de nu poti trece pe la semafor ? ce faceti cu cersetoarele cu copii mici inchiriati cu ziua din dalas ?

  • Ce faceti cu cei din militie care doar simuleaza munca pe teren la minerva ? sunt corupti si in cardasie cu escrocii si infractorii ,pana cand tineti in sistem acesti lasi si corupti care dorm prin masini in loc sa patruleze si sa dea amenzi la minerva in alexandru ?

  • Mos Ion Fara Roata

    Ce ar fi sa patrulati pe strazi 24 de ore din 24?

  • Militia romana este viteaza doar cu oamenii cinstiti, pe care ii bate, ii tortureaza, ii amendeaza, ii abureste si ii sicaneaza cu succes inca din epoca Ceausescu. De borfasi nu se prea atinge. Cu borfasii este mana in mana, bea cu ei, chefuieste cu ei, si fute fetite primite in dar de ei, de la clanurile interlope prietene si protejate.

    MAI, este un minister profund corupt si incompetent, o mafie care apara mafiile.

  • Imaginea așa-zisei Poliții Române: un amestec de sadism, corupție la vârf, incompetență jenantă și o obrăznicie rară. Acești oameni se pensionează la 40 de ani și primesc pensii speciale mai mari decât cele ale unui medic.

  • Ce face Poliția cu golani din Mircea ce urmăresc oameni la bancomate și alimentării și le iau banii prin constrângere și intimidări..Âi poate găsi pe toate camerele de filmat din Mircea…Poate patrulează și ei prin cartier și seara prin parcul din spatele complex alimentar Mircea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *