Prima pagină » National » C.S.M. Iaşi 2020 va evolua meci ”acasă” după ce CSM Galați a cerut acest lucru. Intrarea va fi gratuită
C.S.M. Iaşi 2020 va evolua meci ”acasă” după ce CSM Galați a cerut acest lucru. Intrarea va fi gratuită

C.S.M. Iaşi 2020 va evolua meci ”acasă” după ce CSM Galați a cerut acest lucru. Intrarea va fi gratuită

14 sept. 2022, 13:49,
în National

Sâmbătă, 17 septembrie, se desfăşoară meciurile etapei a doua a Diviziei A la handbal feminin. Echipa noastră, C.S.M. Iaşi 2020, urma să evolueze, în deplasare, în compania formaţiei secunde a Clubului Sportiv Municipal Galaţi. La solicitarea grupării de la Dunăre, întâlnirea va avea loc la Iaşi, în Sala L.P.S., de la ora 10. Intrarea va fi gratuită.

După analiza meciului de la Piatra Neamţ, jucătoarele pregătite de Daniel Bura şi Macrina Tomuleac au efectuat cîte unul sau două antrenamente pe zi în această săptămînă. Antrenoarea Macrina Tomuleac ne-a declarat:,,Vom aborda întâlnirea cu C.S.M. II Galați într-o manieră hotărâtă din start și până la final. Fetele au un potențial superior celui etalat la Piatra Neamț, unde am pierdut. Am pus accent la ultimele antrenamente pe atac și pe finalizarea acestora. Așteptăm sâmbătă, la sala L.P.S., un public numeros pentru a ne încuraja. Am fost jucătoare și știu ce imbold îți dau spectatorii proprii când te afli în teren. Dorim să înregistrăm prima victorie din existența clubului nostru”
În partida cu C.S.M. Galați, nu vor juca Oleksandra Zholobovych, Georgiana Olaru, Mădălina Olariu, indisponibile din cauza unor accidentări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`